DUBAI: Moderne trapperevolusjon

Velg tresort til trinn og håndløper

DUBAI-trappen kan fås med trinn og matchende håndløper i tre forskjellige tresorter etter eget valg: oljet bøk, oljet eik og hvitoljet eik. Både tretrinnene og håndløperen til trappen er laget av høykvalitets FSC®-sertifisert tre forseglet med olje, som både fremhever treets estetiske kvaliteter og sikrer en flott og naturlig finish. Nyt den varme og myke trefølelsen både på trappetrinnene og håndløperen.

Konfigurer trapp


Gelendertyper

DUBAI-trappen har 2 gelendermuligheter:

  • DESIGN – vannrette fyllinger Ø10 mm
  • CLASSIC 3 - 3 loddrette balustre per trinn

 

For å gjøre trappen ekstra sikker kan du velge CLASSIC 4 trappegelender – sjekk kravene i henhold til byggeforskriftene.

Gelender til side 2 samt gelender til repos fås i matchende farger, så med DUBAI kan du få et enhetlig uttrykk til hele trappen og reposet – en perfekt løsning til en åpen planløsning.


Mål:

Se alle trappemål her.

Trinnflate

22-27 cm

Trappebredde

80 - 94 cm

Maks. Høyde

357 cm

Antall trinn

11 - 16 trinn


<left><p class="red-button"><a href="https://www.dolle.no/shop/trapper/dubai" target="_current">Konfigurer trapp</a></p></left>

Overkommelige hovedtrapper som kan tilpasses enhver trappeoppgang.

DUBAI er en revolusjonerende prefabrikkert innendørs hovedtrapp som egner seg som trapp mellom de ulike planene i boligen. Med DUBAI kan du få et enhetlig uttrykk til hele trappen og reposet, og DUBAI er derfor en trapp som er spesielt ideell for åpne planløsninger.

 

Unik mobilitet

DUBAI-trappen har en unik konstruksjon med topp fleksibilitet og mobilitet, som enkelt kan tilpasses ditt hjem og dine behov. Trappen har 100 % justerbar trappehøyde, stigningshøyde og utladning i rommet, noe som gjør trappen til et trygt og fleksibelt valg, da den vil passe ethvert behov. Modulkonstruksjonen sikrer også enkel installasjon.

 

La trinnene og håndløperen matche gulvet

Trappen har et hav av tilpasningsmuligheter når det gjelder farge, tre og gelendertype. Dermed kan du enkelt få trappen til å passe til akkurat din innredningsstil og favoritt-tresort. DUBAI-trappen kan fås med trinn og matchende håndløper i tre forskjellige tresorter etter eget valg: oljet bøk, oljet eik og hvitoljet eik. Både tretrinnene og håndløperen til trappen er laget av høykvalitets FSC®-sertifisert tre forseglet med olje, som både fremhever treets estetiske kvaliteter og sikrer en flott og naturlig finish.

 

Innovativ trappekonstruksjon tilpasset trappeoppgangen din

Skap et unikt uttrykk ved å tilpasse trappens konstruksjon til trappeoppgangens behov og begrensninger. DUBAI kommer i enten rettløp, kvartsving eller halvsving og har en unik og justerbar konstruksjon som enkelt kan tilpasses ditt hjem og dine behov.