i-CLiPS by GRAD®

i-CLiPS by GRAD® er et unikt og smart klikksystem som passer for både profesjonelle samt private.

i-CLiPS by GRAD®-systemet kjennetegnes spesielt av enkel og rask installasjon, samtidig som den gir en enkel og attraktiv finish uten synlige skruer. Du kan bruke kan i-CLiPS by GRAD® til alle typer kledning og overflater - spesielt som terrassebeleggning og fasadekledning.


Les videre eller kontakt oss nå
Bruk i-CLiPS by GRAD® til

Terrasse

Med i-CLiPS by GRAD® terrassebord og belegg til terrassen eller balkongen er det enkelt og raskt å montere en enkelt terrassebeleggning uten synlige skruer - med bare noen få klikk.

Velg mellom ulike tresorter.

Fasadebekledning 

Med en unik fasadekledning har du muligheten til å gi din bolig eller ditt byggeprosjekt et elegant uttrykk med skrufri overflate på både vertikal og horisontal fasadekledning.

Kledningen klikkes lett på med i-CLiPS by GRAD®-systemet.


Fordelene med i-CLiPS by GRAD®

Rask og enkel montering

I tillegg til en skruefri finish er monteringsarbeidet også raskt og enkelt. Først festes de patenterte i-CLiPS by GRAD®-skinnene og deretter klikkes den valgte kledningen enkelt fast.

Skruefri finish

Den helt skruefrie overflaten gir en flott finish. Konstruksjonen er et patentert notsystem der belegg eller kledning klikkes på med et raskt trykk.

Ett klikk og den sitter fast.

Lett demontering

Terrassebordene kan enkelt fjernes ved hjelp av spesialnøkler. Dermed kan du rense en eventuell avløpsbrønn – eller skulle du miste noe ned mellom bordene, er det enkelt å fjerne belegget.

i-CLiPS by GRAD® utviklet av GRAD®

GRAD® er en del av industrikonsernet BURGER & Cie, en 150 år gammel familieeid virksomhet med anerkjent ekspertise innen treverk, rammer, aluminiumsskinner og innsprøyting av plast.

GRAD® spesialiserer seg på design og produksjon av innovative festesystemer til kledning, belegg og andre bruksområder. Dette holdbare systemet gir mulighet for usynlig festing (ingen synlige skruer), enkel og rask installasjon (bordene er festet på aluminiumsskinner med forhåndsmonterte klips), enkelt vedlikehold (bordene kan fjernes med egne demonteringsnøkler) og uendelige designmuligheter takket være klipssystemet.

Kontakt oss nå

Beskriv ditt prosjekt og hva du trenger, så vil vårt team ta kontakt med deg!


FAQ

i-CLiPS by GRAD® kan brukes til alle typer kledning og overflater, men de vanligste bruksområdene er terrassekledning og fasadekledning samt innendørs til spilevegger og -tak. Det kunne imidlertid også vært kledning til blomsterkasser, møbler, bardisker og mye mer.

Det avhenger selvsagt av overflate, type og behov for tilpasninger, men på en terrasse er monteringstiden beregnet å kunne reduseres med 50 % sammenlignet med ordinær skruemontering.

Ja. Ved hjelp av et sett med spesialdesignede nøkler kan bordene enkelt fjernes, noe som verken skader den øverste overflaten eller den nedre strukturen. Dette gjør bordene enkle å bytte ut, og samtidig gir det mulighet for å rense en eventuell avløpsbrønn eller plukke opp gjenstander som er mistet under en eventuell terrasse. På fasaden, taket eller veggen kunne det være tilgang til teknikk eller vvs bak kledningen.

Nei. Klipsene er allerede satt på riktig sted på i-CLiPS by GRAD®-skinnene, så når du klikker kledningen på, er det allerede justert, og mellomrommene mellom bordene er like store overalt.

Det kan brukes en lang rekke tresorter og typer til i-CLiPS by GRAD®-systemet. Se standardtypene våre på produktsidene lenger opp. Ettersom systemet stiller krav til hvor mye bevegelse det kan være i treverket, er det imidlertid ikke alle tresorter som egner seg – ta kontakt med oss for å få mer informasjon eller hvis du har ønsker om andre typer.

Monteringsarbeidet er raskt og enkelt. Først festes de patenterte i-CLiPS by GRAD®-skinnene og deretter klikkes den valgte kledningen enkelt fast. I tillegg til enkel montering har i-CLiPS by GRAD® en skruefri og ensartet overflate som gir en flott finish. På grunn av de forhåndsmonterte klipsene er avstanden mellom bordene eller spilene alltid den samme.

Først festes de patenterte i-CLiPS by GRAD®-skinnene med forhåndsmonterte klips på overflaten. Siden de er 2 meter lange er de enkle å montere og styre slik at avstanden blir ensartet. Deretter klikkes kledningen på med et raskt trykk – ett klikk og det sitter fast.

Ja. Med riktig utstyr kan i-CLiPS by GRAD®-skinnene lett skjæres til slik at de passer til akkurat ditt prosjekt.

Ja. Det er mulig å kombinere forskjellige typer materialer, og vi kan designe i-CLiPS by GRAD®-skinner som oppfyller spesifikke krav. I tillegg er systemet for øyeblikket kompatibelt med over 20 forskjellige overflatematerialer. Dermed kan du skape helt unike prosjekter – enten ute eller inne.

Nei. For å frese den unike profilen kreves det patentert spesialutstyr som er spesifikt designet til systemet.

i-CLiPS by GRAD® er utviklet av GRAD®, som er en del av det franske industrikonsernet BURGER & Cie – en 150 år gammel familieeid virksomhet med anerkjent ekspertise innen treverk, rammer, aluminiumsskinner og innsprøyting av plast. GRAD® spesialiserer seg på design og produksjon av innovative festesystemer til kledning, belegg og andre bruksområder. Systemet ble lansert i 2006 og siden den gang er det installert mer enn 1 500 000 m2 belegg med det unike systemet.