Utetrapper

Hos DOLLE har vi ikke bare trapper til innendørs bruk, sortimentet tilbyr også trapper som skal stå utendørs. Med fokus på høy kvalitet, materialvalg og komfort har vi laget et spennende sortiment av utetrapper. Les mye mer om både materialvalg, våre typer utetrapper og ofte stilte spørsmål nedenfor.


Materialvalg

Felles for de ulike typene utetrapper er at de er laget i galvanisert stål. En utendørs ståltrapp er vedlikeholdsfri og dermed spesielt motstandsdyktig mot det nordiske været. I tillegg er utvalget vi har av utetrapper laget med oppkragede hull i trinnene for å oppnå ekstra sklisikkerhet og komfort ved bruk. Dette gjør at utetrappene våre har sikre trappetrinn utendørs året rundt – også i regnvær.

Tilpasning til dine behov

I tillegg til materialvalget i galvanisert stål, har våre ulike typer utendørs ståltrapper det til felles at de kan tilpasses etter nettopp dine behov. Det er ikke alltid at en standardløsning passer til ditt prosjekt, og med en utetrapp fra DOLLE er det mulig å tilpasse trappen etter dine behov. Når du designer utetrappen din, kan du fritt velge mellom forskjellige størrelser, trappetyper og trinnoverflater.


TYPER UTETRAPPER

Sortimentet vårt byr på to forskjellige typer utetrapper – den ene utetrappen kommer i rettløp, og den andre utetrappen kommer i spiralform. Les mer om utetrappene i sortimentet nedenfor.

GARDENTOP

GARDENTOP er en utendørs ståltrapp som kan skape tilgang til ulike nivåer i uterommet på en lett og ukomplisert måte. Trappen er laget av galvanisert stål og er perfekt som utetrapp – både på grunn av de sklisikre trinnene og på grunn av det rustikke designet og materialvalget, som gjør trappen spesielt motstandsdyktig mot det nordiske været. GARDENTOP kommer i flere forskjellige design på trinnene – de fås med trinnbakker forberedt til tre, gitterrist, hulltrinn eller glassfiberforsterkede plasttrinn. Foruten de ulike trinntypene kan du selv designe høyden på GARDENTOP utetrapp. Den fås med en etasjehøyde på 36–264 cm og en trappebredde på 100 cm.

TORONTO

TORONTO er en utendørs ståltrapp med spiralform og enten venstre- eller høyresving, som gir sikker adgang mellom to nivåer i boligen. TORONTO er også laget i galvanisert stål, og materialet i trappen gjør den ideell utendørs. Trappen kan imidlertid også brukes innendørs hvis du ønsker et rått og industrielt uttrykk. TORONTO har oppkragede hull som gir ekstra sklisikkerhet under bruk, noe som gjør trappen spesielt anvendelig som utendørs ståltrapp. TORONTO spiraltrapp kommer i to forskjellige diametre – 125 cm og Ø155 cm. Trappen har 11–16 trinn og rekker til en etasjehøyde på 246–399,5 cm.

Se mer om TORONTO


Utendørs gelender

 I tillegg til utetrapper, tilbyr utesortimentet vårt også gelendre til utendørs bruk. Med DOLLE gelendersystemer er det enkelt å oppgradere både estetikken og sikkerheten knyttet til terrassen, trappen eller inngangspartiet ditt.


Ofte stilte spørsmål

Utetrappene våre finnes i ulike prisklasser alt etter hvilken modell og størrelse du er på utkikk etter. GARDENTOP (trinnbakke, gitterrist, hulltrinn og Trimax®) er en utetrapp i den lavere prisklasse, mens TORONTO er en utetrapp i den høyere prisklasse. Det kommer derfor an på hvilke behov og ønsker du har, da de to typene utetrapper kan brukes til to vidt forskjellige formål.

Våre to typer utetrapper kan brukes til to vidt forskjellige formål. GARDENTOP fås med en etasjehøyde på 36–264 cm, og dermed kan denne utendørs ståltrappen brukes til flere forskjellige formål som inngang til boligen, nedgang fra terrassen eller lignende. TORONTO skiller seg ut ved å være en utetrapp med etasjehøyde på 246–399,5 cm. Det gjør at TORONTO kun kan brukes som tilgang mellom de litt høyere nivåene i uterommet.

Når du kjøper en utetrapp fra DOLLE følger det alltid med en monteringsveiledning som gjør det enkelt å montere din nye utendørs ståltrapp. Du kan velge å montere trappen din selv, men du kan også alltid få en fagmann til å ta jobben. Støter du på spørsmål underveis i monteringen, sitter vår kundeservice alltid klar.

Vårt sortiment av utetrapper krever i utgangspunktet ikke noe vedlikehold, da de nettopp er laget i galvanisert stål for å gjøre dem spesielt holdbare og motstandsdyktige mot både slitasje og det nordiske været.


Frakt fra 726 kr.

Les handelsbetingelsene våre

Sklisikre trappetrinn

Se alle utetrapper

Har du spørsmål?

Kontakt oss

* Alle priser er inkl. mva. uten frakt