Utetrapper

Hos DOLLE tilbyr vårt sortiment ikke bare et vell av innendørs trapper, men vårt sortiment tilbyr også en rekke utendørs trapper. Med fokus på høy kvalitet, materialvalg og komfort har vi laget et spennende sortiment av utetrapper. Les mye mer om både materialvalg til våre utetrapper, våre ulike typer utvendige trapper samt de oftest stilte spørsmålene når det kommer til en utetrapp.


Materialvalg for utendørs trapp

Felles for våre ulike typer utetrapper er at de alle er laget av galvanisert stål og dermed er alle galvaniserte trapper. En slik utetrapp er vedlikeholdsfri og dermed spesielt motstandsdyktig mot det nordiske været. I tillegg er en trapp utendørs fra DOLLE laget med oppkragede hull i trinnene for ekstra sklisikkerhet og komfort under bruk. Dette gjør at vårt utvalg av utetrapper har trygge trappetrinn hele året – også i regnvær. Ta en titt på vårt sortiment og finn en terrasse trapp eller utendørs trapp til uterommet ditt.

Utetrapper i stål tilpasset dine behov

I tillegg til materialvalg i galvanisert stål, er felles for våre ulike typer ståltrapp ute at de kan tilpasses akkurat dine behov. Det er ikke alltid at en standard utendørs trapp passer ditt prosjekt, og med en utetrapp fra DOLLE er det mulig å tilpasse en utetrapp til dine behov. Når du designer din terrasse trapp eller utetrapp, kan du fritt velge mellom ulike størrelser, trappetyper og trinnoverflater i vårt sortiment av ståltrapp utendørs. Se vårt utvalg av utetrapper og skreddersy din utetrapp, så den passer dine behov.


Typer utvendige trapper

Vårt utetrappsortiment tilbyr to forskjellige typer utetrapper – den ene utetrapp kommer i rettløp og den andre utetrapp kommer i spiralform. Les mer om sortimentets ståltrapper utendørs nedenfor.

GARDENTOP

GARDENTOP er en trappeserie bestående av galvaniserte trapper som kan skape tilgang til ulike nivåer i uterommet på en enkel og ukomplisert måte – denne utetrapp er spesielt opplagt å bruke som terrasse trapp eller som trapp utendørs ved inngangen. Vår ståltrapp utendørs er laget av galvanisert stål og er perfekt som utetrapp – både på grunn av de sklisikre trinnene, men også på grunn av sin rustikke utforming og materialvalg, som gjør den til en utetrapp som er spesielt motstandsdyktig mot det nordiske været.

Vår GARDENTOP utetrapp kommer i flere forskjellige design på trinnene – den fås med trinnbakker forberedt til tre, gitterrist, hulltrinn eller glassfiberforsterkede plasttrinn. I tillegg til de ulike trinntypene på vår GARDENTOP terrasse trapp, kan du også selv designe høyden på GARDENTOP utetrapp. Den fås med en etasjehøyde på 35-264 cm og en trappebredde på 100 cm.

TORONTO

TORONTO er en utendørs trapp med spiralform og enten venstre- eller høyresving, som gir sikker adgang mellom to nivåer. Våre TORONTO utetrapp er, på samme måte som våre GARDENTOP utetrapper, også laget av galvanisert stål og tilhører dermed også kategorien galvaniserte trapper. Materialet til denne TORONTO utetrapp gjør trappen ideell som trapp utendørs. Trappen kan imidlertid også brukes innendørs for et mer rått og industrielt uttrykk. Vår TORONTO utetrapp har oppkragede hull for ekstra sklisikkerhet under bruk, noe som gjør den til en utetrapp som er spesielt nyttig ute.

TORONTO utvendige trapper kommer i tre forskjellige diametre – Ø125 cm, Ø155 cm og Ø185 cm. Det er en utetrapp som fås med 11-16 trinn og rekker til en etasjehøyde på 246 cm-399,5 cm. Denne utetrapp er derfor, i motsetning til GARDENTOP, mindre opplagt som terrasse trapp, men disse typer utetrapper brukes i økende grad til å koble sammen ulike bolignivåer.

Se våre utetrapper her


Ofte stilte spørsmål

Utetrappene våre finnes i ulike prisklasser alt etter hvilken modell og størrelse du er på utkikk etter. GARDENTOP (trinnbakke, gitterrist, hulltrinn og Trimax®) er en utetrapp i den lavere prisklasse, mens TORONTO er en utetrapp i den høyere prisklasse. Det kommer derfor an på hvilke behov og ønsker du har, da de to typene utetrapper kan brukes til to vidt forskjellige formål.

Våre to typer utetrapper kan brukes til to vidt forskjellige formål. GARDENTOP fås med en etasjehøyde på 36–264 cm, og dermed kan denne utendørs ståltrappen brukes til flere forskjellige formål som inngang til boligen, nedgang fra terrassen eller lignende. TORONTO skiller seg ut ved å være en utetrapp med etasjehøyde på 246–399,5 cm. Det gjør at TORONTO kun kan brukes som tilgang mellom de litt høyere nivåene i uterommet.

Når du kjøper en utetrapp fra DOLLE følger det alltid med en monteringsveiledning som gjør det enkelt å montere din nye utendørs ståltrapp. Du kan velge å montere trappen din selv, men du kan også alltid få en fagmann til å ta jobben. Støter du på spørsmål underveis i monteringen, sitter vår kundeservice alltid klar.

Vårt sortiment av utetrapper krever i utgangspunktet ikke noe vedlikehold, da de nettopp er laget i galvanisert stål for å gjøre dem spesielt holdbare og motstandsdyktige mot både slitasje og det nordiske været.


Rask levering

Les handelsbetingelsene våre

Sklisikre trappetrinn

Se alle utetrapper

Har du spørsmål?

Kontakt oss

* Alle priser er inkl. mva. uten frakt