Kottdører

Hos DOLLE Nordic har vi et bredt utvalg av kottdører av høyeste kvalitet. En kottdør gir deg adgang til mindre rom og mulighet for å utnytte spilleplass.

Velg selv, om du ønsker en kottdør med isolering, en brannkottdør eller om den skal lages på mål. Vi tilbyr bl.a. våre velkjente clickFIX® kottdører, med markedets beste isolering, som sikrer enkel og hurtig montering.

Typer av kottdører

Se vårt utvalg av kottdører


clickFIX® kottdør

DOLLE clickFIX® kottdør fremstilles etter samme prinsipp som lofttrappene av samme navn. Lemmen er fremstilt av isolering mellom to hvitmalte plater, dessuten er kantene lukket med hvit kant. Døren utgjør derfor en konstruksjon helt uten ramme, og gir en meget lav u-verdi på 0,64 W/m2C, testet som bygningskomponent. På den måten får du markedets best isolerte kottdør.


Tradisjonelle kottdører

Våre tradisjonelle kottdører er av høy kvalitet og fås i flere forskjellige størrelser. Alle kottdørene er lette å montere slik at de inngår som en helhet med veggen. Du finner bl.a. vår Timbersan Simple, som leveres ubehandlet, klar til grunnmaling eller tapetsering. 


Brann kottdører

Få DOLLE brannklassifiserte kottdør/inspeksjonslemme i brannklasse EI 30 / BD 30, EI 45 / BD 35 og EI 60 / BD 60. Kottdørene finnes i mange størrelser, og lages også på spesialmål. BD står for branndrøye bygningsdeler og er en brannklasse, som skal kunne motstå brann. Etter brannklassen angis det tidsrom, om bygningsdelen kan motstå brann, f.eks. betyr EI 30 / BD 30, at konstruksjonen kan motstå brann i 30 minutter. DOLLE leverer kottdører med brannklassifisering, som er motstandsdyktig i opp til 60 minutter gjeldende for både Dansk og Europeisk klassifisering.


Lyd klassifisert kottdør

De lyd klassifiserte kottdørene har en lyddempende effekt mellom 29-31 dB jf - EN ISO 717-1. Samtidig er de brannklassifisert med brannmotstand på 45 minutter jf EN 13501-2. De har lave u-verdier på 1,2 W/(m2)K beregnet som bygningskomponent iht EN 14351-1. Også på lufttetthet har den oppnådd den høyeste lufttetthetsklasse - klasse 4 etter EN 12207. Kottdøren er naturligvis FSC-sertifisert.


Spesialmål kottdør

Vi har et bredt sortiment av kottdører, som fås i spesialmål til de ekstra små eller store mål - og som gir mulighet for å nøyaktig til ditt eksisterende kott.

Ring for å høre mer - Tlf. +45 99 53 53 53


Trenger du hjelp?

post@dolle.no   |   Tlf. +45 99 53 53 53* Alle priser er inkl. mva. uten frakt