i-CLiPS by GRAD® terrasse

Terrassebord og belegg til terrassen eller balkongen. Med i-CLiPS by GRAD® terrassebord kan du montere stilige trebord med få klikk, uten synlige skruer og med mulighet for enkel demontering. Trebordene fås i flere tresorter, bredder og lengder, slik at du kan finne noe som passer til prosjektet ditt. Alle trebordene våre er slitesterke og nøye utvalgt til klimaet og værforholdene i Skandinavia. Les mer om systemene nedenfor.

Les videre eller kontakt oss nå

Et patentert og innovativt festesystem

Terrassesystemet i-CLiPS by GRAD® består av en aluminiumsskinne med ferdigmonterte plastklips og spesialprofilerte trebord.

Systemene er patentert og utviklet av franske GRAD®, og har vært testet i mange år. Systemene brukes i dag i hele Europa og det er installert mer enn 2 millioner m2.

Enkel og rask installasjon

Med det unike systemet kan du spare tid og penger på monteringen av ​terrassegulvet ditt. Monteringen går opptil 5X raskere enn vanlig montering, og du får en skruefri overflate som også er enkel å demontere.

Siden klipsene er forhåndsmontert på skinnen, får du også alltid det samme mellomrommet mellom trebordene.

Hemmeligheten er klipsene

Plastklipsene er laget av 100 % resirkulert materiale. Klipsene produseres på GRAD®s egen fabrikk i Frankrike, og oppfyller selvfølgelig alle gjeldende krav og regler.

Profilene for fasadekledning kan også brukes til terrassekledning.

Les om i-CLiPS® fasadekledning her.

Enkel demontering

Nesten like enkelt som at bordene klikkes på klipsene, kan du skille dem fra hverandre igjen. Skal du bytte et bord eller få tilgang til noe under terrassegulvet, bruker du de medfølgende nøklene og drar bordene enkelt av.

Trebordene har gjennomgått individuelle behandlinger som gjør treverket motstandsdyktig mot både råte og sopp. Behandlingene gir en unik holdbarhet, formstabilitet og også en varm glød.

Holdbart og vedlikeholdsfritt tre

Hos DOLLE Nordic tilbyr vi kun holdbare og innovative trebord som er enkle å vedlikeholde. Tresortene våre er FSC®- eller PEFC-sertifiserte og spesielt utvalgt til det nordiske klimaet. Alle er lette å vedlikeholde eller helt vedlikeholdsfrie, og med den lett buede overflaten på selve planken renner vannet lett av og forhindrer at det kommer sopp og mose.


TRESORTER

Standard lagerførte tresorter.

Termofuru

Termofuru er miljøvennlig, sertifisert (FSC) og holdbart trevirke – som ikke er trykkimpregnert. Termofuru er utelukkende behandlet med varme og damp, noe som gir treverket en unik holdbarhet og formstabilitet. Det ferdige treproduktet er mer motstandsdyktig mot råte og soppangrep og er dermed et ideelt materiale å bruke som terrassebjelke. Holdbarheten er klassifisert i klasse 2 (EN 350) – testet til en holdbarhet på mer enn 20 år.

Termoask

Termoask har en flott mørkebrun glød og eldes vakkert. Termoask holder lenger på grunn av den spesielle varmebehandlingen som gjør treverket motstandsdyktig mot råte og sopp. Varmebehandlingen gir formstabilitet og holdbarhet, slik at det ikke er behov for etterbehandling eller trebeskyttelse. Termoask er miljøvennlig, sertifisert (FSC) og slitesterkt trevirke – som ikke er trykkimpregnert. Holdbarheten er klassifisert i klasse 2 (EN 350) – testet til en holdbarhet på mer enn 20 år.

SPESIALLISTER

Nedenfor er noen av de andre tresortene som kan brukes med i-CLiPS by GRAD®-systemet.
Det kan forekomme minimumsbestilling på spesiallistene.

Accoya Natur

Accoya er et halvhardt trevirke som har høy stabilitet. Treverket er acetylert furu, som forbedrer treverkets ytelse og holdbarhet. Accoya-tre er motstandsdyktig mot nordisk klima og egner seg til fasadekledning og terrassekledning. Med et lavt karbonavtrykk kan du bidra til å bekjempe CO2-utslipp for en sunnere verden.

Moso® Bamboo

Bambus er et bærekraftig materiale fordi det er den raskest voksende planten i verden og kan høstes etter bare 4–6 år. Roten til ​bambus dør ikke når treet blir felt. MOSO® er sertifisert som CO2-nøytral og oppfyller høyeste holdbarhetsklasse 1. Bambusbord og -kledning oppnår flammespredningsindeks klasse A i den amerikanske standarden ASTM E84 og brannmotstandsklasse Bfl-s1 i henhold til EN 13501-1.

Accoya Grey

Accoya er et halvhardt trevirke som har høy stabilitet. Treverket er acetylert furu, som forbedrer treverkets ytelse og holdbarhet. Accoya-tre er motstandsdyktig mot nordisk klima og egner seg til fasadekledning og terrassekledning. Med et lavt karbonavtrykk kan du bidra til å bekjempe CO2-utslipp for en sunnere verden.

Ta kontakt med vår selgere post@dolle.no
for mer informasjon og råd om våre andre tresorter.
Eller kontakt oss direkte gjennom skjemaet med informasjon om ditt prosjek.

Kontakt oss nå

Beskriv ditt prosjekt og hva du trenger, så vil vårt team ta kontakt med deg!Referanseprosjekter


OFTE STILTE SPØRSMÅL OM i-CLiPS by GRAD® TERRASSEBELEGG

DOLLE i-CLiPS by GRAD® terrassebord monteres ved hjelp av de patenterte i-CLiPS by GRAD®-skinnene, hvor du enkelt klikker det valgte tregulvet fast. Monteringsarbeidet er enkelt og raskt og du får en flott skruefri finish. Siden i-CLiPS by GRAD®-systemet alltid skaper samme avstand mellom bordene, trenger du heller ikke tenke på symmetrien. Avhengig av konstruksjonen under vognen, festes monteringsskinnen med skruer eller direkte på overflaten.

Alt etter hvilket i-CLiPS by GRAD®-belegg som velges, anbefales det mellom 50–60 cm i C/C-avstand på konstruksjonen under bordene, og derfor på monteringsskinnen som bordene klikkes på.

i-CLiPS by GRAD®-systemet har opptil 5 ganger raskere monteringstid sammenlignet med tradisjonell montering med spiker, skruer eller lignende – og du får dessuten en overflate helt uten skruer.

Vedlikehold av terrassen er minimal og det kreves ingen kjemisk behandling. Bordene har en lett buet overflate, som optimerer at vannet renner bort fra overflaten, og hindrer sopp og mose i å trenge inn. Les mer om vedlikehold i vår anbefaling for vedlikehold av varmebehandlet tre.

i-CLiPS by GRAD® kan brukes alle steder der du ønsker et elegant tregulv som er lett å montere. i-CLiPS by GRAD®-systemet er spesielt egnet til balkonger eller overflater med betonggulv, da monteringsskinnen med gummibånd enkelt kan monteres rett på overflaten.

Ingen av ​tresortene våre krever olje eller annen behandling etter montering, men ønsker du at den varme gløden i treet skal bevares, eller gjenopprettes, kan treet oljes umiddelbart etter montering og deretter hvert år. Les mer om patinering og overflatebehandling her.

Ettersom systemet stiller krav til hvordan treverket beveger seg og fungerer, er det ikke alle tresorter som egner seg til i-CLiPS by GRAD®-systemet. Kontakt oss for mer informasjon eller ønsker om andre typer tre.

Avstanden mellom bordene er 5 mm, og siden plastklipsene er forhåndsmontert på i-CLiPS by GRAD®-skinnen, sikres alltid samme avstand mellom bordene.


Hemmeligheten er klipsene

Les mer om i-CLiPS®-systemet

Har du spørsmål?

Kontakt oss

Risikofritt kjøp

Les om angre- og returrett