VI SKAPER, BINDER SAMMEN & ÅPNER ROM

DOLLE Nordic A/S

DOLLE Nordic A/S har eksistert siden 2013 og er som navnet antyder det nordiske salgskontor og knutepunkt for de nordiske markeder. DOLLE Nordic er datterselskap til DOLLE A/S, som siden 1951 har utviklet seg til verdensledende innenfor utvikling, produksjon og salg av loftstrapper, og samtidig en betydelig aktør av kit-trapper og gelendersystemer. Visjonen er å yte bransjens beste kundeservice med skreddersydde løsninger, korteste leveringstid og høyeste produktkvalitet. DOLLE Nordic har ansvaret for salg og markedsføring av DOLLE-produkter i Norden.

 

DOLLE A/S

DOLLE A/S er verdensledende innenfor utvikling, produksjon og salg av loftstrapper, og er en betydelig aktør innenfor utvikling, produksjon og salg av trapper samt gelendere. Siden starten i 1982 har DOLLE A/S utviklet seg til verdens største produsent av loftstrapper.

Virksomheten produserer mer enn 300.000 trapper, lofttrapper vel som andre trapper, årlig. DOLLE har skapt et tankesett, som er gjennomgående i virksomhetens produktutvikling. DOLLE ønsker å flytte det tradisjonelle tankesettet fra kvadratmeter til kubikmeter, når man tenker bolig. Virksomheten har derfor bestemt seg for å utvikle konsepter, som benytter den ubenyttede plassen. For å gi boligen ekstra verdi, og for å gøre livet enklere og mer komfortabelt for de som bor i den. DOLLE har derfor en visjon om å skape, binde sammen og åpne opp for enklere adgang og utnyttelse av rom.

DOLLE har i 2012-2014 investert mer enn 45 mill. kr. i etablering av verdens mest moderne og automatiserte produksjon. Virksomheten investerer kraftig i både produksjon og utvikling.


Se mer om DOLLE

DOLLE fabrikken i Frøstrup

Produksjon og fabrikker

›› Les mer om DOLLEs fabrikker
DOLLE group oversigt

DOLLE Group

›› Finn salgskontorer og fabrikker
Test af trappe i produktionen

Utvikling, kvalitet og testing

›› Les mer om utvikling, kvalitet og testing