HEMSETRAPPER OG HEMSESTIGER

På denne siden finner du en oversikt over vårt hemstrapp og hemsstige utvalg. Utvalget varierer i graden av både plassbesparelse og komfort, men felles for vårt hemsetrapp og hemsstige utvalg er at vår hemsetrapper og hemsstiger er plassbesparende trappeløsninger laget av trematerialer. Udforsk hemstrapp og hemsstige utvalget under og finn en trappe til hems eller stige til hems som passer til ditt hjem og din innredningsstil.


Se vårt utvalg av hemsetrappr og hemsestiger her.


TYPER HEMSTRAPP OG HEMSSTIGE

HemsetrapperHemstrapp sortimentet kjennetegnes ved å være plassbesparende på grunn av den lille utladningen i rommet. På grunn av trinndybden til en hemstrapp er en trapp til hems samtidig en mer komfortabel løsning sammenlignet med en stige til hems. Alle våre hemsetrapper fås også med håndlister, og en slik hemstrapp bidrar derfor i den grad til ekstra komfort og sikkerhet for din trapp til hems. Alle våre hemsetrapper er laget av tre – enten bøk eller gran.

Ta en titt på OSAKA, BERGEN, KIEL, MADRID, BERGEN og AMSTERDAM hvis du er på utkikk etter en hemstrapp.

HemsstigeVårt hemsstige utvalg kjennetegnes av å ha en spesielt liten utladning i rommet, og en hemsstige er dermed den mest plassbesparende løsningen sammenlignet med en hemstrapp. Siden en stige til hems er ekstra plassbesparende, er en hemsstige derfor spesielt anvendelig i rom med lite plass. Hemsstige utvalget er laget av bøketre og finnes i tre forskjellige farger: ubehandlet natur, hvit og sort.

Ta en titt på vår 2-delte hemsestige, sortmalt hemsestige, natur hemsestige og hvitmalt hemsestigehvis du er på utkikk etter en stige til hems.


KJENNETEGN FOR HEMSTRAPP OG HEMSSTIGE

Plassbesparende hemstrapp og hemsstige

Felles for vårt hemstrapp og hemsstigeutvalg er at de er utviklet med tanke på plassbesparelse, og vår hemstrapp og hemsstige er dermed anvendelige når det gjelder å skape tilgang til hemsen i rom hvor det er trangt om plassen. I hemstrapp og hemsstige utvalget kan noen fra sortiment være mer plassbesparende enn andre, og tommelfingerregelen er at en hemsstige er mer plassbesparende enn en hemstrapp på grunn av stigens form og det spesielt lille utladningen i rommet, som en hemsstige har. En trapp til hems er derimot mer behagelig å bruke enn en hemsstige, og spesielt en hemstrapp med gelender bidrar til ekstra komfort og sikkerhet ved bruk.


Hemsetrapper og hemsstiger i bærekraftige materialer

I hemstrapp og hemsstige utvalget er alle laget av tre – enten bøk eller gran. Hos DOLLE kan du både få en hemstrapp eller hemsstige som fremstår ubehandlet eller malt i enten hvit eller sort, så det finnes en hemstrapp og hemsstigeløsning som passer til enhver hems og innredningsstil. Med en ubehandlet hemsetrapp eller hemsstige har du også mulighet til å sette ditt eget preg på den – en slik hemsetrapp eller hemsstige kan for eksempel males, lakkes eller beises. Felles for hemstrapp og hemsstigeutvalget er at de alle er laget av FSC ® -sertifisert tre, så hos DOLLE får du alltid en trapp til hems eller stige til hems hvor bærekraft har blitt tenkt inn.


Hemstrapp og hemsstige med tilpasningsmuligheter

Vårt hemstrapp og hemsstige utvalg kan tilpasses akkurat dine behov. I hemstrapp og hemsstigeutvalget kan du ved utvalgte modeller fritt velge ønsket antall trinn, hvor andre hemsetrapper og hemsstiger må kortes ned ved behov. På den måten har du muligheten til å lage en hemstrapp eller hemsstige løsning som passer ditt hjem. En DOLLE hemsstige kommer uten gelender, men våre hemsetrapper inkluderer gelender, så vårt hemstrapp og hemsstige utvalg møter ulike behov for komfort og sikkerhet. Du kan også velge å kjøpe vårt glidesystem til hemstrapp dersom du ønsker at dintrapp til hems eller stige til hems skal skyves helt inn i veggen når den ikke er i bruk. Med beslag til hemsstige eller beslag til hemstrapp får du hemsstige med uttrekk. Glidesystemet kan brukes til hele hemstrapp og hemsstige utvalget, mens glidebeslaget kun kan brukes til hemsstige.


OFTE STILTE SPØRSMÅL OM HEMSETRAPPER OG HEMSESTIGER

Hemsetrappene og hemsestigene våre varierer i pris. En hemsetrapp eller hemsestige fra DOLLE befinner seg generelt i en lavere prisklasse sammenlignet med vanlige trapper, men en tommelfingerregel er at en trapp til hemsen er en dyrere løsning enn en stige til hemsen.

Når man kjøper enten en hemsetrapp eller en hemsestige fra DOLLE, følger det alltid med en detaljert monteringsveiledning som gjør det enkelt å montere den nye trappen eller stigen. Hvis monteringen volder problemer, sitter vår kundeservice også alltid klar til å hjelpe.

Om man skal velge en trapp eller stige til hemsen avhenger av behovet for komfort og sikkerhet samt størrelsen på rommet. Er du ute etter en maksimalt plassbesparende løsning, så er en stige til hemsen den rette løsningen, mens du med en trapp til hemsen får en mer komfortabel hemsetrapp – men også med en litt større utladning i rommet.

* Alle priser er inkl. mva. uten frakt