Spiraltrapper

Hos DOLLE har vi et bredt utvalg av spiraltrapp og vindeltrapp. Sortimentet byr på både spiraltrapp og vindeltrapp til innendørs bruk samt en spiraltrapp som kan brukes både ute og inne. Felles for vårspiraltrapp, også kalt vindeltrapp, er at de er utført i et gjennomtenkt, nordisk design med fokus på både komfort, plassbesparelse og sikkerhet. Vår spiraltrapp og vindeltrapp finnes i flere forskjellige farger, materialer og størrelser, og du kan derfor enkelt finne en spiraltrapp eller vindeltrapp som passer dine behov. Utforsk utvalget nedenfor.


Se alle typer av spiraltrapp og vindeltrapp her.


TYPER SPIRALTRAPPER

Vårt sortiment av spiraltrapp og vindeltrapp kan deles inn i to kategorier: nemlig spiraltrapper for innendørs bruk og spiraltrapper for utendørs bruk. Felles for både spiraltrapp og vindeltrapp er den plassbesparende karakteren.

Spiraltrapp innendørsVåre innendørs spiraltrapper og vindeltrapper er laget av materialer som utelukkende egner seg til innendørs bruk som en plassbesparende løsning mellom de ulike nivåene i hjemmet. Våre trapper byr mange designmuligheter når det kommer til både farge, høyde og størrelse, så du kan være sikker på å finne en spiraltrapp innendørs som passer godt inn i hjemmet ditt.

Ta en titt på CALGARY, MONTREAL og TORONTO hvis du er på utkikk etter en spiraltrapp innendørs.

Spiraltrapp utendørsVår spiraltrapp utendørs er laget av galvanisert stål og har trinn med oppkragede hull. Materialvalget for denne spiraltrapp eller vindeltrapp gjør den til en ideell spiraltrapp utendørs, hvor både holdbarhet og sklisikkerhet tas i betraktning. Denne spiraltrapp kan fritt designes når det kommer til diameter og etasjehøyde, så du har god mulighet til å designe en spiraltrapp eller vindeltrapp til uterommet ditt.

Ta en titt på TORONTO hvis du er ute etter en spiraltrapp utendørs.


SPIRALTRAPPER

Se vårt spiraltrapp og vindeltrapputvalg nedenfor.

CALGARY

CALGARY er en spiraltrapp, også kalt vindeltrapp, skapt i minimalistisk og nordisk design. En CALGARY spiraltrapp er tilgjengelig i både hvit eller grå og med tilhørende trinn i bøkefiner. Dette spiraltrapp designet gir et minimalistisk uttrykk til boligen og passer til de fleste nordiske hjem. I tillegg til hvit eller grå, er vår CALGARY vindeltrapp tilgjengelig i den populære fargen antrasitt, som gjør den til en vindeltrapp som kan fremstå både elegant og eksklusiv eller rå og industriell avhengig av dine behov og interiørstil.

CALGARY spiraltrapp er en komfortabel sekundærtrapp som kommer i to forskjellige diametre – Ø120 cm og Ø140 cm. Det er en spiraltrapp innendørs som kommer med 11 trinn og rader til en takhøyde på 244,8 cm til 280,8 cm. Vår CALGARY spiraltrapp er også enkel å montere – vi har laget en enkel installasjonsveiledning og tilhørende installasjonsvideo, som guider deg steg for steg i ditt vindeltrapp prosjekt.


Se CALGARY her   


MONTRÉAL

Vår MONTRÉAL spiraltrapper, også kalt vindeltrapper, er en spiraltrapp serie som kombinerer holdbarhet, komfort og design og passer inn i ethvert skandinavisk hjem. Trappeserien byr på i alt 5 spiraltrappmodeller, som varierer i avstanden mellom balustrene i gelenderet, og våre MONTRÉAL spiraltrapper fås i enten lysegrå eller hvit og kommer med trinn i enten eik eller bøk. Det er en vindeltrapp som kan settes fritt sammen ut fra farge, trinn, høyde og diameter, så det er mulig å designe en spiraltrapp som passer til akkurat til ditt behov og din innredningsstil.

Vår MONTRÉAL spiraltrapp er en komfortabel sekundærtrapp med 11-14 trinn, som kommer i to forskjellige diametre – Ø120 cm og Ø140 cm. Det er dessuten en spiraltrapp som er enkel å montere – vi har laget en enkel installasjonsveiledning og tilhørende installasjonsvideo, som guider deg steg for steg i ditt vindeltrappprosjekt.


Se Montreal her


TORONTO

Vår TORONTO spiraltrapp, også kalt vindeltrapp, er en spiraltrapp som egner seg både som spiraltrapp innendørs og spiraltrapp utendørs. En TORONTO spiraltrapp er laget av galvanisert stål, og et slikt materiale gjør trappen ideell som spiraltrapp utendørs. Det industrielle utseendet som kjennetegner vår TORONTO spiraltrapp gjør også trappen perfekt som spiraltrapp innendørs i et rått New Yorker-inspirert hjem.

TORONTO er en slitesterk spiraltrapp som kommer i tre forskjellige diametre – Ø125 cm, Ø155 cm og Ø185 cm. Trappen kommer med 11-16 trinn og rekker til en takhøyde på 245 cm til 399,5 cm. Trinnene på en TORONTO spiraltrapp er laget av galvanisert stål og med oppkragede hull for ekstra sklisikkerhet under bruk – dette gjør trappen spesielt anvendelig som spiraltrapp utendørs. Det er dessuten en spiraltrapp som er enkel å montere – vi har laget en enkel installasjonsveiledning og tilhørende installasjonsvideo, som guider deg steg for steg i ditt vindeltrapp prosjekt.


TORONTO


OFTE STILTE SPØRSMÅL OM SPIRALTRAPPER

Spiraltrappene våre finnes i ulike prisklasser alt etter hvilken modell og størrelse du velger. CALGARY-modellen er en prisvennlig standardmodell. Trenger du en mer tilpasset spiraltrapp som kan fås i flere forskjellige høyder, farger og varianter, så passer MONTREAL-serien bedre. Spiraltrapper fra DOLLE er imidlertid generelt prisvennlige og av høy kvalitet uansett hvilken spiraltrappmodell du velger.

Når du kjøper en spiraltrapp fra DOLLE, følger det alltid med både monteringsveiledning og en monteringsvideo som gjør det enkelt å montere spiraltrappen. Du kan velge å montere trappen din selv, men du kan også få en fagmann til å ta jobben.

Det kommer an på behovene dine og hvilken innredningsstil du har. De mindre spiraltrappene egner seg godt for deg som ikke har mye plass, eller som bare ønsker en plassbesparende trapp. De større spiraltrappene gir mer komfort og passer for deg som planlegger å bruke trappen til flere praktiske formål. I sortimentet har vi spiraltrapper som er egnet til både innendørs og utendørs bruk. Ta en titt i sortimentet vårt hvis du er på utkikk etter en spiraltrapp innendørs eller en spiraltrapp utendørs og finn den spiraltrappen som passer best til dine behov og din interiørstil.

Målene på spiraltrappen avhenger av behov og tilgjengelig plass. Minste radius for bruk er 600 mm, noe som gir en plassbesparende spiraltrapp. Skal du derimot bruke trappen til å frakte større gjenstander opp og ned, kan det være en fordel å gå opp i størrelse – for eksempel 155 cm med en radius på 775 mm. For deg som ikke ønsker at trappen skal ta for mye plass hjemme, kan du for eksempel velge 120 cm med en radius på 600 mm. Ikke nøl med å ta kontakt dersom du har spørsmål om målene på spiraltrappene våre.

Hvis du har gulvvarme, må det være et fritt område rundt startpunktet for vindeltrappen. Dette er en forutsetning for at det skal være mulig å skru fast beslagene.

* Alle priser er inkl. mva. uten frakt