Spiraltrapper

Her er en oversikt over vårt sortiment av spiraltrapper. I sortimentet vårt finner du spiraltrapper til innendørs bruk samt en spiraltrapp som kan brukes både ute og inne. Felles for spiraltrappene våre, også kalt vindeltrapper, er at de er utført i et gjennomtenkt, nordisk design med fokus på komfort og plassbesparelse. De fås i flere forskjellige farger, materialer og størrelser alt etter behov. Utforsk utvalget nedenfor.

Se alle spiraltrapper her.


TYPER SPIRALTRAPPER

I sortimentet vårt skilles det mellom to typer spiraltrapper – spiraltrapper til innendørs bruk og spiraltrapper til utendørs bruk. Felles for begge typer spiraltrapper er den plassbesparende karakteren.

Innendørs spiraltrapperSortimentets innendørs spiraltrapper er laget i materialer som utelukkende egner seg til innendørs bruk som en plassbesparende løsning mellom de ulike nivåene i hjemmet.

Ta en titt på CALGARY, MONTREAL og TORONTO hvis du er på utkikk etter en spiraltrapp innendørs.

Utendørs spiraltrapperSortimentets utendørs spiraltrapp er laget i galvanisert stål, som gir sikker adkomst mellom to utendørsnivåer. Trinnene er laget med oppkragede hull som gir ekstra sklisikkerhet, og materialet i håndløperen tåler minusgrader.

Ta en titt på TORONTO hvis du er ute etter en spiraltrapp utendørs.


SPIRALTRAPPER

Les mer om spiraltrappene i sortimentet nedenfor.

CALGARY

CALGARY er en plassbesparende spiraltrapp i et minimalistisk design. Trappen fås bl.a. i hvit eller grå og leveres med trinn i bøkefinér. Dette gir boligen et minimalistisk uttrykk og passer til de fleste nordiske hjem. I tillegg fås trappen i den populære fargen antrasitt, som gjør at trappen både kan fremstå elegant og eksklusiv eller rå og industriell, alt etter behov og interiørstil.

Spiraltrappen CALGARY er en komfortabel sekundærtrapp som kommer i to forskjellige diametre – Ø120 cm og Ø140 cm. Trappen har 11 trinn og rekker til en takhøyde fra 244,8 cm til 280,8 cm. Trappen er dessuten enkel å montere – vi har laget en enkel monteringsveiledning og monteringsvideo som viser deg fremgangsmåten steg for steg.


CALGARY hvit eller grå   CALGARY antrasitt


MONTRÉAL

MONTRÉAL er en plassbesparende spiraltrappserie med moduloppbygning som forener holdbarhet, komfort og design og passer inn i ethvert skandinavisk hjem. Trappeserien byr på i alt 5 modeller, som varierer i avstanden mellom balustrene i gelenderet, og trappen fås i enten lysegrå eller hvit og kommer med trinn i enten eik eller bøk. Det er en spiraltrapp som kan settes fritt sammen ut fra farge, trinn, høyde og diameter. Dermed er det mulig å designe en trapp som passer til akkurat ditt behov og din innredningsstil.

MONTREAL spiraltrapp er en komfortabel sekundærtrapp med 11 trinn, som kommer i to forskjellige diametre – Ø120 cm og Ø140 cm. Trappen er dessuten enkel å montere – vi har laget en enkel monteringsveiledning og monteringsvideo som viser deg fremgangsmåten steg for steg.


Classic 2   Classic 3   Classic 4

Classic 5   Design 10


TORONTO

TORONTO er en innendørs og utendørs spiraltrapp i galvanisert stål. Materialet i trappen gjør den ideell som spiraltrapp utendørs, men det industrielle uttrykket gjør den også perfekt til en rå New Yorker-inspirert bolig.

TORONTO spiraltrapp er en holdbar ståltrapp som kommer i to forskjellige diametre – Ø125 cm og Ø155 cm. Trappen har 16 trinn og rekker til en takhøyde fra 245 cm til 399,5 cm. Trinnene er laget i galvanisert stål og har oppkragede hull som gir ekstra sklisikkerhet ved bruk – dette gjør trappen spesielt anvendelig utendørs. Trappen er dessuten enkel å montere – vi har laget en enkel monteringsveiledning og monteringsvideo som viser deg fremgangsmåten steg for steg.


TORONTO


OFTE STILTE SPØRSMÅL OM SPIRALTRAPPER

Spiraltrappene våre finnes i ulike prisklasser alt etter hvilken modell og størrelse du velger. CALGARY-modellen er en prisvennlig standardmodell. Trenger du en mer tilpasset spiraltrapp som kan fås i flere forskjellige høyder, farger og varianter, så passer MONTREAL-serien bedre. Spiraltrapper fra DOLLE er imidlertid generelt prisvennlige og av høy kvalitet uansett hvilken spiraltrappmodell du velger.

Når du kjøper en spiraltrapp fra DOLLE, følger det alltid med både monteringsveiledning og en monteringsvideo som gjør det enkelt å montere spiraltrappen. Du kan velge å montere trappen din selv, men du kan også få en fagmann til å ta jobben.

Det kommer an på behovene dine og hvilken innredningsstil du har. De mindre spiraltrappene egner seg godt for deg som ikke har mye plass, eller som bare ønsker en plassbesparende trapp. De større spiraltrappene gir mer komfort og passer for deg som planlegger å bruke trappen til flere praktiske formål. I sortimentet har vi spiraltrapper som er egnet til både innendørs og utendørs bruk. Ta en titt i sortimentet vårt hvis du er på utkikk etter en spiraltrapp innendørs eller en spiraltrapp utendørs og finn den spiraltrappen som passer best til dine behov og din interiørstil.

Målene på spiraltrappen avhenger av behov og tilgjengelig plass. Minste radius for bruk er 600 mm, noe som gir en plassbesparende spiraltrapp. Skal du derimot bruke trappen til å frakte større gjenstander opp og ned, kan det være en fordel å gå opp i størrelse – for eksempel 155 cm med en radius på 775 mm. For deg som ikke ønsker at trappen skal ta for mye plass hjemme, kan du for eksempel velge 120 cm med en radius på 600 mm. Ikke nøl med å ta kontakt dersom du har spørsmål om målene på spiraltrappene våre.

Hvis du har gulvvarme, må det være et fritt område rundt startpunktet for vindeltrappen. Dette er en forutsetning for at det skal være mulig å skru fast beslagene.

* Alle priser er inkl. mva. uten frakt