Kledning

Hos DOLLE har vi et bredt utvalg av ulike typer trekledning – dette gjelder både fasadekledning og terrassebord med enkel konstruksjon. Så uansett om du er ute etter utvendig fasadekledning eller en treterrasse, har vi et produkt som passer til prosjektet.

Les mer om de ulike typene trekledning nedenfor.


Les videre eller kontakt oss nå

Fasadekledning 

Fasadekledning fra DOLLE er basert på det patenterte i-CLiPS by GRAD®-systemet, som gjør det til en helt unik form for utvendig kledning. Ved hjelp av systemets skinne festes den valgte fasadekledningen med bare noen få klikk, og resultatet er vedlikeholdsfri fasadekledning hvor du unngår synlige skruer. Vår utvendige panel kommer i ulike tresorter, og med i-CLiPS by GRAD® trekledning har du muligheten til å gi huset ditt et unikt og elegant utseende.

Terrassebord

Vårt sortiment tilbyr også terrassebord. Vår terrassetre er igjen basert på det patenterte i-CLiPS by GRAD®-systemet på samme måte som vår fasadekledning. Dette betyr at du med våre i-CLiPS by GRAD® terrassebord kan lage en terrasse med enkel klikkmontering og uten synlige skruer.
Vår terrasseved kommer i ulike tresorter, og felles for våre i-CLiPS by GRAD® terrassebord er at du kan lage en helt unik terrasse – finn terrasseinspirasjon hos oss.

Kontakt oss nå

Beskriv ditt prosjekt og hva du trenger, så vil vårt team ta kontakt med deg!