Trapper 

Hos DOLLE tilbyr vi et bredt utvalg av både innvendige trapper og utvendige trapper. Med et hav av forskjellige valg er det rikelig med muligheter til å finne en hovedtrapp, spiraltrapp, hemstrapp, plassbesparende trapp eller utetrapp som passer deg og ditt hjems behov. Felles for sortimentets trapper er at de er ment å ta minst mulig plass i hjemmet ditt – og dette gjelder uansett om du er på jakt etter spiraltrapp, hemstrapp eller hemsstige, plassbesparende trapp, utetrapp eller ståltrapp. 

Se vårt utvalg av trapper under og finn inne trapper eller ute trapper som passer til ditt hjem.

Typer av trapper

Se vårt utvalg av trapper


Hovedtrapper


Hos DOLLE har vi også flere typer hovedtrapper i vårt sortiment. En slik trapp egner seg som trapp mellom boligens forskjellige plan og egner seg dermed ikke bare som trapp innendørs til hems eller andre loftsrom. Våre hovedtrapper skiller seg fra våre andre trapper ved at en hovedtrapp er bredere og trinnene dypere. Dermed er en slik trapp en ideell løsning når komfort og sikkerhet er viktige parametere. Vår kategori av hovedtrapper tilbyr flere forskjellige trapper i form av både trapp med kvartsving, trapp med halvsving og trapp med rettløp. Ta en titt på våre innetrapper nedenfor.


Se hovedtrappene våre


SPIRALTRAPPER

Hos DOLLE har vi flere forskjellige typer spiraltrapper eller vindeltrapper i vårt sortiment, og du finner både en spiraltrapp for innendørs bruk og en spiraltrapp for utendørs bruk. Felles for vårt spiraltrapp og vindeltrapputvalg er at trappene er utført i et gjennomtenkt, nordisk design med fokus på både komfort, sikkerhet og plassbesparelse. Våre spiraltrapper og vindeltrapper fås i flere forskjellige farger, materialer og størrelser, og du kan derfor enkelt finne en spiraltrapp innendørs eller spiraltrapp utendørs som passer dine behov. Utforsk utvalget av spiraltrapper og vindeltrapper nedenfor.

Se spiraltrappene våre


HEMSETRAPPER

En hemstrapp eller hemsstige fra DOLLE er en enkel løsning for å skape adgang til hemsen uten å ta for mye plass i rommet. Vårt utvalg av hemsetrapper og hemsstiger varierer i graden av både plassbesparelse og komfort, men felles for sortimentets hemsetrapper og hemsstiger er at de alle er plassbesparende trappeløsninger laget av trematerialer. Utforsk utvalget under og finn en trapp til hems eller stige til hems som passer dine behov.

Se hemsetrapperne våre


PLASSBESPARENDE TRAPPER

Når det kommer til innvendige trapper er vi i DOLLE spesielt kjent for våre plassbesparende trapper, som alle har som mål å ta minst mulig plass i hjemmet ditt. En slik trapp er designet for å skape tilgang til enten hems eller andre loftsrom, så hvis det er trangt om plassen, er våre plassbesparende trapper en ideell løsning. Vårt utvalg av plassbesparende trapper er alle inne trapper og kommer som trapp med kvartsving, trapp med halvsving og trapp med rettløp. Utforsk utvalget nedenfor og finn en trapp som passer deg.

Se plassbesparende trapperne våre


UTETRAPPER

Hos DOLLE har vi ikke bare innetrapper, men vårt sortiment tilbyr også utetrapper. Med fokus på høy kvalitet, materialvalg og komfort har vi laget et spennende sortiment av ståltrapper, slik at du kan være sikker på å finne en utendørs trapp som passer dine behov. Felles for våre trapper utendørs er at de er laget av galvanisert stål samt med oppkragede hull. Dette betyr både at vårt sortiment med utvendige trapper er spesielt motstandsdyktig mot det nordiske været, og at våre utetrapper er trygge å bruke – selv i regnvær.

Se utetrapperne våreVedlikehold av trapper

Les om vedlikehold og renhold

Sklisikre trappetrinn

Se alle utetrapper

Har du spørsmål?

Kontakt oss

Trenger du hjelp?

post@dolle.no   |   Tlf. +45 99 53 53 53* Alle priser er inkl. mva. uten frakt