Handle og betale

Handelsbetingelser for dolle.no

Du kan handle hos oss på alle tider av døgnet. Vår avdeling for brukerstøtte og veiledning er åpen mandag - fredag: 08.00 – 15.00.

Produktene i nettbutikken kan bare kjøpes og leveres i Norge.

Det belastes ikke transaksjonsgebyr ved betaling på www.dolle.no.

Når du bestiller på www.dolle.no, mottar du en ordrebekreftelse på det du kjøper. Denne ordrebekreftelsen skal du ta vare på, da den kan være relevant i forbindelse med bytte, angrerett eller reklamasjon.

Nettbutikken dolle.no benytter NETS som betalingssystem. All kommunikasjon mellom betalingssystem og kortinnehaver foregår via en kryptert SSL-forbindelse. Dette sørger for at uvedkommende ikke kan se opplysningene som utveksles.

Betalingsbeløpet blir først trukket, når varene sendes fra DOLLE.


Priser

Alle priser er i norske kroner (NOK) og inklusiv 25% mva. Prisene gjelder bare innenfor Norges grenser, med unntak av Svalbard.


Frakt

Alle varer sendes med Schenker. Vi har en frakt på alle leveringer:
495,- kr i postnumre: 5000 - 5999
495,- kr i postnumre: 0010 - 4999 og 6000 - 6999
495,- kr i postnumre: 7000 - 9999


Levering

Levering skjer med Schenker, leveringstiden er 5 - 10 dager fra bestillingsdato, med mindre annet er opplyst for produktet. Vi leverer i hele landet. Ønsker du levering til Svalbard og Island, kontakt dolle.no.

"Ved bestilling aksepterer du, at varen må stilles, og bærer risiko for varen, når den er levert på den valgte adressen av fraktselskapet. Ellers kan du velge alternativ leveringsadresse. Skulle det være omstendigheter som gjør at du ikke ønsker dette, kan du gjerne ringe eller skrive til oss på tlf: +45 99 53 53 53 eller post@dolle.no for å gjøre en annen avtale."

Det tas forbehold om pris- og gebyrendringer, prisfeil og utgåtte eller utsolgte varer.

I den utstrekning det finnes produktbeskrivelser og monteringsanvisning til varen, følger disse med leveransen.

Levering foregår ikke i helgene eller på helligdager.