Handle og betale

Handelsbetingelser for dolle.no

Du kan handle hos oss på alle tider av døgnet. Vår avdeling for brukerstøtte og veiledning er åpen mandag - fredag: 08.00 – 15.00.

Produktene i nettbutikken kan bare kjøpes og leveres i Norge.

Det belastes ikke transaksjonsgebyr ved betaling på www.dolle.no.

Når du bestiller på www.dolle.no, mottar du en ordrebekreftelse på det du kjøper. Denne ordrebekreftelsen skal du ta vare på, da den kan være relevant i forbindelse med bytte, angrerett eller reklamasjon.

Nettbutikken dolle.no benytter NETS som betalingssystem. All kommunikasjon mellom betalingssystem og kortinnehaver foregår via en kryptert SSL-forbindelse. Dette sørger for at uvedkommende ikke kan se opplysningene som utveksles.

Betalingsbeløpet blir først trukket, når varene sendes fra DOLLE.


Priser

Alle priser er i norske kroner (NOK) og inklusiv 25% mva. Prisene gjelder bare innenfor Norges grenser, med unntak av Svalbard.


Frakt

Alle varer sendes med DHL. Leveringsprisene er individuelle og avhenger av produktet. Leveringsprisen er spesifisert i ordreoversikten ved utsjekking.Produkt kategorier

Fragtpris

Reservedele og tilbehør

395 kr.

Kottdører, lemme, gelender, børnegitter, reposgelender, 8-trinns hemsestiger og to-delte hemsestiger

975 kr.

Loftstrapper

1.050 kr.

Onebox-trapper

1.145 kr.

Modultrapper og spiraltrapper

1.345 kr.

Hemsestiger

1.500 kr.

Plassbesparende trapper

1.750 kr.

i-CLiPS® terrasse

6.250 kr.Levering

Levering skjer med DHL, leveringstiden er 5 - 10 dager fra bestillingsdato, med mindre annet er opplyst for produktet. Vi leverer i hele landet. Ønsker du levering til Svalbard og Island, kontakt dolle.no.

"Ved bestilling aksepterer du, at varen må stilles, og bærer risiko for varen, når den er levert på den valgte adressen av fraktselskapet. Ellers kan du velge alternativ leveringsadresse. Skulle det være omstendigheter som gjør at du ikke ønsker dette, kan du gjerne ringe eller skrive til oss på tlf: +45 99 53 53 53 eller post@dolle.no for å gjøre en annen avtale."

Det tas forbehold om pris- og gebyrendringer, prisfeil og utgåtte eller utsolgte varer.

I den utstrekning det finnes produktbeskrivelser og monteringsanvisning til varen, følger disse med leveransen.

Levering foregår ikke i helgene eller på helligdager.


PRODUKTER PÅ SPESIALMÅL

Ved kjøp av produkter på spesialmål godtar du, ved bekreftelse av bestillingen, at produktet ikke kan returneres eller angres.

Du bekrefter også at de oppgitte målene er korrekte og at de ikke kan endres etter bekreftelse av kjøpet. De samme vilkårene gjelder for tilleggskjøp til produkter på spesialmål.