2-delt hemsestige utnytter plassen

1 995,00 NOK

HEMSESTIGER FRA DOLLE ER EN POPULÆR LØSNING

Hemsestigen brukes, når det skal lages adgang til en hems på barneværelset eller til sommerhuset, hvor det er bruk for en ekstra soveplass uten å ta plass i rommet. Også hvis du har stor høyde til loftet - så kan du få adgang til opbevaringsplass innredet på loftet. Her kan du opbevare kofferter, kasser med vintertøy osv. Med en ubehandlet hemsestige kan du selv være med å skape din egen unike trapp ved, å male den i en farge, som passer til ditt hjem. DOLLE leverer den også i hvit.

HEMSESTIGE 2 -DELT UBEHANDLET MED 10 TRINN

Stigen har 10 trinn. Stigens vanger er av gran men trinnene er laget i bøk. Maksimal installasjonshøyde er 245 cm som definert i bruksannvisning. Stigen er delt i to (2 x 5 trinn), så den er opptimalisert til plassbesparelse, også når den ikke er i bruk. Det kan i tilegg kjøpes et glidebeslag, slik at stigen kan skubbes helt inn til veggen, når den ikke er i bruk. Beslaget monteres på stigen og kanten av hemsen.

Vær opmerksom på at trappen leveres 2-delt, og at du selv skal montere den. Andre stiger fra DOLLE kommer normalt montert i et stykke. Stigen er enkel å montere, se monteringsanvisningen som følger med stigen, eller du kan se den her. 

 

Monteringsanvisning Sammenlign Produkter

Produkt data

Produktnavn 2-delt hemsestige utnytter plassen
Type Rett trapp
DB/TUN-nr. 2070958
Vare-nr. 1009055
Høyde Max. 245 cm
Antall trinn 10
Tykkelse (Trinn) 17,5 mm
Dybde (Trinn) 83 mm
Brede (Trinn) 383 mm
Materiale (Trinn) Bøk
Materiale (Vanger) Furu
Tykkelse (Vanger) 21 mm
Dybde (Vanger) 83,4 mm
Trapp bred uten rekkverk 400 mm

Opstillingseksempel