Villa i Näsby Park, Sverige


Den stilige arkitekttegnede Villa i Näsby Park, Stockholm, er designet med vakker fasadekledning Thermo ask av i-CLiPS by GRAD® fra Dolle Nordic.

Kledningen er bygget vertikalt og det har blitt levert 5000 m tre, tilsvarende 250 m2. Thermo ask-kledningen har en fin mørkebrun glød, som får en flott patina over tid og etterlater treverket sølvgrått. Thermo ask varer lenger, på grunn av varmebehandlingen av treverket, som gjør det motstandsdyktig.


Fasadekledning


Fasadekledning fra i-CLiPS by GRAD® skaper et eksklusivt uttrykk og beskytter byggeprosjektet ditt mot vær og vind. Det er også mulig å bruke innendørs og i fuktige miljøer som badstuer. Les mer om i-CLiPS by GRAD® her.

i-CLiPS by GRAD® kledning


Fasadekledningen i-CLiPS by GRAD® er tilgjengelig i mange flotte tresorter, og med profiler som passer akkurat ditt prosjekt. Alle våre tresorter er FSC®- eller PEFC-sertifiserte og spesialtilpasset det nordiske klimaet. Felles for alle overflater med i-CLiPS by GRAD® er det unike klikksystemet, som gir et sluttresultat uten synlige skruer.Se fler referanseprosjekterHemmeligheten er klipsene

Les mer om i-CLiPS®-systemet

Har du spørsmål?

Kontakt oss

Risikofritt kjøp

Les om angre- og returrett