TRAPPER FRA DOLLE 

Plassbesparende innendørs trapper, som har som formål å ta opp minst mulig plass i boligen din

Med fokus på kvalitet og funksjonalitet har DOLLE skapt et sortiment som oppfyller boligens behov. Vi tilbyr et bredt utvalg av plassbesparende trapper og hemsetrapper i ulike modeller, som alle har som formål å oppta så lite plass i boligen som mulig.

Hemsetrapper – enkelt å male den ubehandlede hemsetrappen

Hemsetrapper fra DOLLE er danskproduserte kvalitetstrapper. Du finner som oftest en hems på hytta, på barnerommet eller som soverom i mindre byleiligheter. Hemsen utgjør en stor forskjell, fordi den ofte bidrar med en hyggelig og avslappet stemning i et rom. En DOLLE hemsetrapp er en enkel og elegant løsning som gir atmosfære til boligen uten å oppta for mye plass. Skap din personlige trapp ved f.eks. selv å male den i en farge.

Utnytt plassen din hjemme med en trapp

Hjemme finnes det mange ubenyttede kvadratmeter. Hvis plassen er trang, er våre plassbesparende trapper perfekt der hvor plassen ellers er begrenset.

Målet vårt er å gi tilgang til mer plass i hjemmet gjennom produkter som utnytter den ubenyttede plassen du har på best mulig måte. Kort sagt er vår visjon å utnytte potensialet som ligger i boligens kubikkmeter!