LOFTSTRAPPER FRA DOLLE HAR MARKEDETS BESTE ISOLERING

 

Se våre anbefalinger for vedlikehold av våre produkter. Les mer
Se denne utfører bare video om å sette opp en ClickFIX 56 loft trapp

Montering Video - En ClickFIX 56 kan enkelt settes opp

Branndrøye bygningsdeler (BD) er en brannklasse som skal kunne motstå brann, men som helt eller delvis kan være fremstilt av brennbare materialer. Etter brannklassen angis det tidsrommet da bygningsdelen kan motstå brann, f.eks. betyr BD-120 at konstruksjonen er brannsikker i 120 minutter.

BRANNKLASSIFISERTE LOFTSTRAPPER

 

Reduser varmetapet ditt med opptil 86 % med en DOLLE clickFIX® loftstrapp

Loftstrapper med navnet DOLLE clickFIX® oppfyller de høye energikravene på boligmarkedet i dag. De reduserer varmetapet med opptil 86 % sammenliknet med uisolerte loftstrapper. Det oppstår minimale kuldebroer fordi luken utelukkende består av et høyisolerende materiale og ikke en trekonstruksjon. Våre energibesparende clickFIX-loftstrapper oppnår markedets beste isolasjonsverdi, og tilbyr i tillegg en teknologi som sørger for enkel montering. clickFIX-loftstrappene brukes gjerne inne i huset, mens brannklassifiserte loftstrapper benyttes til rom med spesielle lovbestemmelser, for eksempel garasjen.

En loftsluke med trapp og som har navnet DOLLE clickFIX, er markedets absolutt mest unike loftstrappserie.

Testet kontra beregnet u-verdi

Hos DOLLE tester vi alltid en u-verdi på hele bygningskomponenten, og vi nøyer oss derfor ikke bare med en beregnet verdi. En beregnet verdi gir bare et estimat, i motsetning til en testet verdi. I tillegg tester vi ikke bare på ett punkt, men på hele produktet, slik at vi får et mest mulig realistisk innblikk i isolasjonsevnen og varmetapet.
>> Les mer her

clickFIX® – praktisk montering og markedets beste isolering

Med vår patenterte klikkteknologi klikker du bare stigen fast på karmen, noe som sparer deg for tid! Loftsluken skal derfor monteres i to trinn – fest karmen, og klikk så stigen fast på karmen. Karmen er klar til å settes opp, og stigen er satt sammen, klar til å klikkes på – enkelt, ikke sant?
>> Les mer her​

Loftstrapper av høy kvalitet fra DOLLE

Med fokus på høy kvalitet og funksjonalitet har DOLLE skapt et sortiment som oppfyller behovene til boligen din. Vi tilbyr et bredt utvalg av loftstrapper, spesialloftstrapper og brannklassifiserte loftstrapper i ulike modeller og størrelser. Velg en danskprodusert loftsluke med stige fra DOLLE, som sikrer kvalitet og komfort. Med DOLLES loftstrapper har vi fokus på høy kvalitet og funksjonalitet, slik at du får tilgang til den ekstra plassen du har.  

Utnytt plassen i hjemmet med en loftstrapp

Målet vårt er å gi tilgang til mer plass i hjemmet gjennom produkter som utnytter den ubenyttede plassen du har på best mulig måte. Kort sagt er vår visjon å utnytte potensialet som ligger i boligens kubikkmeter!