Hemsestige i hvit 2-delt med 10 trinn

2 495,00 NOK

MAKSIMER DINE ROM OG SKAP ADGANG TIL OPPBEVARINGSROM ELLER HEMS 

Hemsestigen kan skape adgang til en hems i barneværelset eller i sommerhuset, hvor det er bruk for ekstra soveplasser. Eller hvis du har stor høyde til loftet - så kan du få adgang til oppbevaringsplass høyere oppe. Her kan du opbevare kofferter, kasser med vintertøy osv. Vi, DOLLE, tenker i kvadratmeter snarere enn i kubikkmeter, og vi er dedikerte til å utvikle produkter, som bringer hjemmets ubenyttede plass i spil. Og vi har gjort det siden 1952 med våres lofttrapper.

HEMSESTIGE I HVIT

Stigen har 10 trinn og er hvitmalt. Stigens vanger er av gran men trinnene er laget i bøk. Maksimal installasjonshøyde er 245 cm som definert i bruksannvisning. Stigen er delt i to (2 x 5 trinn), så den er opptimalisert til plassbesparelse, også når den ikke er i bruk. Det kan i tilegg kjøpes et glidebeslag, slik at stigen kan skubbes helt inn til veggen, når den ikke er i bruk. Beslaget monteres på stigen og kanten av hemsen.

Vær opmerksom på at trappen leveres 2-delt, og at du selv skal montere den. Andre stiger fra DOLLE kommer normalt montert i et stykke. Stigen er enkel å montere, se monteringsanvisningen som følger med stigen, eller du kan se den her. 

Monteringsanvisning Sammenlign Produkter

Produkt data

Produktnavn Hemsestige i hvit 2-delt med 10 trinn
Type Rett trapp
DB/TUN-nr. 2070959
Vare-nr. 1076450
Høyde Max. 245 cm
Antall trinn 10
Tykkelse (Trinn) 17,5 mm
Dybde (Trinn) 83 mm
Brede (Trinn) 383 mm
Materiale (Trinn) Bøk
Materiale (Vanger) Furu
Tykkelse (Vanger) 21 mm
Dybde (Vanger) 83,4 mm
Trapp bred uten rekkverk 400 mm

Opstillingseksempel