WALK-IN

WALK-IN er et fleksibelt garderobesystem som kan utformes nøyaktig etter dine rom og behov for garderobeplass – mulighetene er uendelige, og systemet kan enkelt tilpasses dine ønsker. Systemet har et enkelt, klassisk og tidløst utseende som passer inn i ethvert moderne hjem. WALK-IN er allsidig og finnes på grunn av modulkonstruksjonen både som et enkelt system med få fag og som et utvidet system bestående av flere fag. Systemets bærekonstruksjon består av veggstolper og hengestenger, som finnes i flere farger, og når konstruksjonen er montert, er systemet tilgjengelig med et mangfold av tilbehør som trådkurver, hyller, skuffer, garderobestenger og ulike typer braketter. Installer WALK-IN-systemet som en del av soverommet, i entréen eller i en egen walk-in-garderobe og bygg akkurat det velorganiserte og klassiske garderobesystemet du drømmer om.

Du kan enten velge et av våre ferdige sett eller designe ditt eget klassiske garderobesystem fra bunnen av.
Se hvordan nedenfor.Velg et ferdig sett

Hopp over designprosessen og velg et av våre ferdige sett. Vårt utvalg av sett kommer i forskjellige design, og felles for dem er at du fritt kan velge å montere settet alene eller utvide det – enten med ett eller flere sett, eller ved å legge til flere deler selv. Alle settene leveres umontert.

Vis utvalgte sett med lenker til spesifikke sett


Design ditt eget klassiske garderobesystem


Med vårt WALK-IN garderobesystem har du også muligheten til å fordype deg i designprosessen og selv bestemme nøyaktig hvilke delelementer ditt garderobesystem skal bestå av. Du kan selv bestemme farge og størrelse på konstruksjonen din, og du kan også velge mellom et bredt utvalg av forskjellige hyller og annet tilbehør. Både konstruksjon og design er med andre ord helt opp til deg, og mulighetene er uendelige.

Begynn å designe her


Følg vår guide nedenfor.

1. Velg hengestenger og veggstolper


Bærekonstruksjonen i WALK-IN systemet består av en kombinasjon av hengestenger og veggstolper, og dette er derfor første del i å skape ditt klassiske garderobesystem. Først må du bestemme om bærekonstruksjonen skal være hvit eller grå. Når du har valgt farge på garderobesystemet ditt, er neste trinn i forbindelse med hengestenger og veggstolper å velge det faktiske antallet på hver del og lengden på disse. Både antall og lengde kommer an på hvilken størrelse du ønsker at ditt WALK-IN garderobesystem skal være.

2. Velg hyller


Når du har satt sammen en bærekonstruksjon bestående av hengestenger og veggstolper, står du fritt til å legge nøyaktig det antall hyller, skuffer eller trådkurver til systemet som du ønsker. På denne måten kan du bestemme akkurat hvilke deler ditt WALK-IN garderobesystem skal bestå av. Du kan fritt velge mellom 5 ulike hylleløsninger etter dine ønsker og behov – felles for disse er at de alle finnes i ulike størrelser og farger.

3. Velg tilbehør til garderobe


I tillegg til hyller, skuffer og trådkurver, har du selvfølgelig også muligheten til å legge til garderobetilbehør til systemet ditt. I vårt sortiment finner du ulike typer tilbehør som kan brukes til å skape akkurat det garderobesystemet du ønsker. Vi har bl.a. garderobestenger, oppbevaringsbokser og skostativ, og tilbehøret kommer også i forskjellige størrelser og farger.

4. Velg braketter


Når du har bestemt deg for både hvilke hyller og tilbehør du ønsker, må du velge både hvilke og hvor mange braketter du trenger for å feste hyllene eller garderobetilbehøret ditt til din bærekonstruksjon. Du kan fritt velge mellom 5 ulike typer braketter, avhengig av hvilke hyller og hvilket garderobetilbehør du har valgt til ditt garderobesystem i forrige trinn. Brakettene finnes i forskjellige størrelser og farger.

5. Montering av tilbehør


Henge- og veggskinnene i WALK-IN systemet monteres enkelt med monteringstilbehøret nedenfor. Velg pakken og antallet som passer til skinnene du har valgt.MONTERINGSSETT MONOFIX


Montering av individuelle hyller
Nok utstyr til 3 hyllerMONTERINGSSETT DUOFIX


Montering av hyller i forlengelse
Nok utstyr til 3 hyllerMONTERINGSSETT TRACKFIX


Montering av hengestang
Inneholder 9 skruerMONTERINGSSETT WALLFIX


Montering av veggstolper
Inneholder 20 skruer


Montering


Montering av WALK-IN systemet er enkelt, og består av bare 3 trinn. Først fester du den horisontale hengestangen til veggen. Deretter festes veggskinnene. Til slutt plasseres hyller, braketter og garderobetilbehør i ønskede posisjoner.
Siden systemet er fleksibelt, kan du alltid flytte rundt på hyllene og garderobetilbehøret.
Og hvis standardbredden ikke passer til prosjektet ditt?
Fortvil ikke! Både hyller og garderobestenger kan enkelt forkortes etter ønske.


Begynn å designe herFå inspirasjon til prosjektet