Reolsystemer

Vårt MAXX reolsystem kombinerer design og funksjon. Systemet har en fin finish, fremstår både minimalistisk og tidløst og passer inn i ethvert moderne hjem. I tillegg til å være et dekorativt designelement i hjemmet, tilbyr MAXX en rekke utstillings- og oppbevaringsmuligheter. Konstruksjonen av reolsystemet er modulært, og dette gjør at reolsystemet kan fås med mange ulike typer konstruksjoner når det gjelder antall rom i både høyde og bredde. I tillegg er systemet tilgjengelig med reolramme i enten tre eller stål og hyller i enten svart eller hvit. Mulighetene er uendelige, og det finnes derfor et reolsystem som kan passe akkurat dine behov og din interiørstil.

Du kan enten velge et av våre ferdige sett eller designe ditt eget reolsystem fra bunnen av – se hvordan nedenfor.


Se hele utvalget av sett her


Velg et ferdig sett

Hopp over designprosessen og velg et av våre ferdige sett. Vårt utvalg av sett kommer i ulike design, og du kan fritt velge mellom en reolramme i enten tre eller stål samt hyller i enten svart eller hvit. Alle settene inkluderer utjevningsføtter og leveres umontert.


Design ditt eget reolsystem

Med vårt MAXX reolsystem har du også muligheten til å fordype deg i designprosessen og selv bestemme nøyaktig hvordan ditt reolsystem skal bygges og utformes. Du bestemmer selv antall rom i både høyde og bredde, og du kan fritt velge mellom reolrammer i enten tre eller stål og hyller i enten svart eller hvit. Både konstruksjon og design er med andre ord helt opp til deg, og mulighetene er uendelige.

Følg vår 4-trinns guide nedenfor.

1. Velg antall rom

Først må du bestemme hvordan hyllekonstruksjonen skal se ut. Kanskje du vil lage et enkelt reolsystem med kun 3 rom eller et større reolsystem med hele 24 rom?

2. Velg reolramme

Når du har bestemt deg for ønsket reolkonstruksjon, er det på tide å velge om din reolramme skal være av tre eller stål.

Reolramme i tre
- Solid FSC®-sertifisert ask
- Belagt med melamin
- Mål 328 x 326 x 28 mm

Reolramme i stål
- Pulverlakeret stål
- Tilgjengelig i svart og steingrå
- Mål 328 x 326 x 30 mm

Antall reolrammer kommer an på hvordan du vil at reolstrukturen din skal se ut. Dersom du ønsker et reolsystem bestående av 4 rom i bredden og 3 rom i høyden (12 rom totalt), trenger du 15 reolrammer totalt.

3. Velg hyller

Når du har bestemt deg for en reolramme, må du velge hvilke hyller ditt reolsystem skal bestå av. Vårt sortiment tilbyr både vanlige hyller i svart og hvit samt en hjørnehylle i hvit.

Hjørnehyllen kommer i én standardstørrelse og monteres mellom to andre MAXX hyller for å skape en hjørneløsning. De vanlige hyllene kommer i to forskjellige størrelser (L og XL), og i tillegg til farge må du velge hvor mange av hver størrelse du trenger til din konstruksjon. XL-versjonen er beregnet på en av de to endene av en horisontal hyllerekke, og regelen er at du trenger én XL-hylle per antall vertikale hyllerader. De resterende hyllene bygges av vanlige L-hyller.

4. Velg føtter

Hvis du ønsker å kompensere for ujevnt gulv, kan du velge å legge til utjevningsføtter til ditt MAXX reolsystem. Utjevningsføttene finnes i både grå og svart.Start designprosessen din her


Montering

Reolsystemet MAXX er enkelt å montere, noe som gjøres ved hjelp av vårt monteringssett som enkelt kobler hyllene dine til reolrammen din. Det kan være en fordel å legge til en vinkelbrakett hvis du skal feste reolsystemet ditt på veggen. Vinkelbraketten anbefales hvis ditt MAXX reolsystem har en høyde på mer enn 3 hyllerom.

Velg et monteringssett som passer til din valgte reolramme i enten tre eller stål. .Monteringssett for reolramme i stål

7 stk. hyllekoblinger og 18 skruer

Tilgjengelig i svart og hvit

Til din reolkonstruksjon i stål trenger du 2 stk. hyllekoblinger per hylle og 4 stk. skruer per reolrammeMonteringssett for trereol

16 stk. hyllekoblinger

Tilgjengelig i svart og hvit

Til din trehylle trenger du 2 stk. hyllekoblinger per hylle og 4 stk. hyllekoblinger per reolramme


 

 

Få inspirasjon til prosjektet