Pipe

Vårt PIPE garderobesystem er, som navnet tilsier, laget av industrielle jernrør og har et trendy og rått uttrykk som gjør systemet helt unikt og skaper et blikkfang i ethvert rom. Det er en robust og fleksibel garderobeløsning som både er slitesterk og ideell for å passe til din individuelle stil. I stedet for å gjemme bort klærne dine i lukkede garderober, lar PIPE deg vise frem klærne og faktisk integrere garderoben i innredningen din. PIPE garderobesystemet har en modulær oppbygging, og PIPE systemet finnes derfor i mange forskjellige konstruksjoner og størrelser. Systemet tilbyr både enkle og utvidede konstruksjoner – med eller uten vegg-/gulvmontering.

Du kan enten velge et av våre ferdige sett eller designe ditt eget industrielle garderobesystem fra bunnen av
Se hvordan nedenfor.Velg et ferdig sett

Hopp over designprosessen og velg et av våre ferdige sett. Vårt utvalg av sett finnes i forskjellige konstruksjoner – enten med eller uten vegg-/gulvmontering.

Alle settene leveres umontert.


Design selv ditt industrielle garderobesystem


Med vårt PIPE garderobesystem har du også muligheten til å fordype deg i designprosessen og selv bestemme nøyaktig hvilke delelementer ditt garderobesystem skal utformes av. Du kan fritt bestemme størrelsen på din konstruksjon, om systemet skal være med eller uten vegg- eller gulvmontering, og hvilke deler din garderobeløsning skal bestå av, slik at du oppnår en løsning som passer akkurat dine behov og ønsker.

Begynn å designe her


Følg vår 4-trinns guide nedenfor.

1. Velg konstruksjonstype


Først må du velge hvordan konstruksjonen av garderobesystemet ditt skal bygges. Kanskje du vil lage et enkelt klesstativ uten gulvfeste, eller eventuelt en større konstruksjon med både vegg- og gulvfeste? Dersom du har valgt en konstruksjon til ditt garderobesystem med enten vegg- og/eller gulvmontering, må du kjøpe tilleggskomponenter for dette.BASESETT


Kan brukes til gulvmontering
Tilgjengelig i én standardstørrelseMONTERINGSPLATE


Kan brukes til både vegg- og gulvmontering
Tilgjengelig i én standardstørrelse

2. Velg jernrør


Når du har bestemt deg for hvordan den samlede konstruksjonen skal se ut på din garderobeløsning, er det på tide å velge både antall og størrelse på systemets jernrør. Jernrørene er et sentralt element i garderobesystemet og finnes i hele seks forskjellige lengder. Både antall og størrelse på jernrørene dine avhenger av hvordan garderobekonstruksjonen din skal se ut.


3. Velg delelementer


De valgte jernrørene fra trinn 2 skal nå forbindes ved hjelp av forskjellige koblingslinker. Vi har et utvalg av forskjellige typer koblingslinker som varierer i utforming og type gjeng.

4. Velg tilbehør


Du kan fritt velge om du vil legge til forskjellig tilbehør til ditt PIPE garderobesystem. Som tilbehør tilbyr vi etterbehandlede endestykker samt dekorativt tilbehør som håndtak eller kran.


Montering


Det er enkelt å montere PIPE systemet, men det krever litt fingerferdighet, og vi anbefaler derfor at to personer deltar i monteringen. Rørene er belagt med oljefilm for å beskytte mot rust og skitt, og de kan derfor føles litt skitne. Det anbefales å bruke hansker, når du monterer rørene (ikke inkludert i pakken).

Før du starter, anbefaler vi at du legger ut alle rør og delelementer på gulvet i riktig posisjon. Dette vil være til stor hjelp under monteringen. Velger du å vegg-/gulvmontere ditt PIPE garderobesystem, er det utarbeidet skruehull i monteringsplaten. Skruer er ikke inkludert. Vær oppmerksom på at du ikke kan skru rørene helt inn i koblingslinkene, og en liten bit av gjengen derfor alltid vil være synlig.


Begynn å designe herFå inspirasjon til prosjektet