Garderobe

I vårt sortiment finner du to ulike typer garderobeløsninger.
. Systemene er veldig forskjellige, men de har likevel noen fellesnevnere: du kan fritt velge mellom et av våre ferdige sett, eller du kan designe ditt garderobesystem selv fra bunnen av.

Se systemene nedenfor.


Start designprosessen her


WALK-IN

WALK-IN er et fleksibelt garderobesystem som kan utformes nøyaktig etter dine rom og behov for garderobeplass – mulighetene er uendelige, og systemet kan enkelt tilpasses dine ønsker. Systemet har et enkelt, klassisk og tidløst utseende som passer inn i ethvert moderne hjem. . Installer WALK-IN-systemet som en del av soverommet, i entréen eller i en egen walk-in-garderobe og bygg akkurat det velorganiserte og klassiske garderobesystemet du drømmer om.

Les mer om Walk-in herPipe

Vårt PIPE garderobesystem er, som navnet tilsier, laget av industrielle jernrør og har et trendy og rått uttrykk som gjør systemet helt unikt og skaper et blikkfang i ethvert rom. Systemet tilbyr både enkle og utvidede konstruksjoner – med eller uten vegg-/gulvmontering. Du kan enten velge et av våre ferdige sett eller designe ditt eget industrielle garderobesystem fra bunnen av.

Les mer om Pipe her