Garasje og verksted

Orden og oversikt er essensielt i en garasje eller i et verksted, og det er her vår WORKSHOP serie kommer inn i bildet. Denne serien inneholder alt du trenger for å organisere dine verktøy i verkstedet, garasjen eller hobbyrommet. Systemet har en bærekonstruksjon bestående av veggstolper fra PRIMESLOT systemet, og ett eller flere verktøypaneler hektes deretter inn i sporene til veggstolpene. Når verktøypanelet er montert, kan ulike former for verktøyoppbevaring enkelt hektes til panelet. Blant tilbehøret i WORKSHOP serien finner du verktøybrett, verktøyhyller, borholdere, kroksett, nøkkelholdere og mye mer – og du kan mikse og matche akkurat som du vil. Dermed kan du skape din egen funksjonelle verktøyvegg bestående av akkurat det antall paneler og tilbehør du trenger til verktøyene dine.

Du kan enten velge et startsett eller designe din egen løsning for verktøyoppbevaring fra bunnen av – se hvordan nedenfor.

Se hele utvalget av verktøyoppbevaring


Velg et startsett

Hopp over designprosessen og velg et startsett som inneholder litt av hvert. Startsettet er den perfekte startpakken for deg som ønsker å organisere verktøyene dine. I tillegg til en bærekonstruksjon som består av veggstolper og verktøypaneler, inneholder settet ulike typer tilbehør som du kan bruke til oppbevaring av verktøy og andre redskaper i verkstedet, garasjen eller hobbyrommet. Du har også muligheten til å kjøpe ekstra tilbehør til startsettet ditt selv.


Design din egen verktøyoppbevaring

Med vår WORKSHOP serie har du også muligheten til å fordype deg i designprosessen og selv bestemme nøyaktig hvordan din funksjonelle verktøyvegg skal bygges og utformes. Du kan fritt bestemme antall verktøypaneler og størrelsen på din konstruksjon, og i tillegg kan du velge mellom et bredt utvalg av forskjellig tilbehør som du fritt kan kombinere, slik at du får en verktøyvegg som passer akkurat ditt oppbevaringsbehov.

Følg vår 3-trinns guide nedenfor.

Trinn 1 – Velg veggstolper

Bærekonstruksjonen i WORKSHOP serien består av veggstolper fra PRIMESLOT serien, og dette er derfor første del i å skape din egen verktøyoppbevaring. Som bærende veggstolper anbefaler vi vår dobbelt veggstolpe for verktøypaneler. WORKSHOP systemet inkluderer en veggstolpe i hvit i en standardstørrelse, og antallet kommer an på hvor stor du vil at verktøyveggen skal være.

Trinn 2 – Velg verktøypaneler

Når du har bestemt deg for størrelsen på konstruksjonen din og valgt veggstolper i trinn 1, kan du fritt velge å legge til ett eller flere verktøypaneler til veggstolpene dine. Verktøypanelene kommer i sett med to og kobles enkelt sammen med veggstolpene.

Trinn 3 – Velg verktøyoppbevaring

Nå har du nådd til trinnet der du velger hvilket tilbehør verktøypanelet ditt skal ha. Tilbehøret til WORKSHOP serien inkluderer verktøybrett, verktøyhyller, borholdere, kroksett, nøkkelholdere og mye mer, som du kan kombinere fritt avhengig av dine ønsker og behov. Tilbehøret hektes enkelt på verktøypanelet, og derfor kan du når som helst bytte ut og omorganisere tilbehøret som du vil.

Start designprosessen her


Montering

Det er enkelt å montere WORKSHOP verktøyoppbevaring. Bærekonstruksjonen består av veggstolper som enkelt festes til veggen ved hjelp av vårt WALLFIX monteringssett. Når bærekonstruksjonen er montert, kan både verktøypanelet og verktøytilbehøret enkelt hektes inn i de respektive sporene til veggstolpene og hullene på verktøypanelet.