Funksjonell oppbevaring

PRIMESLOT er et funksjonelt oppbevaringssystem som kan brukes i alt fra kjeller og garasje til vaskerom og stue – mulighetene er uendelige, og systemet kan enkelt tilpasses dine behov. Systemet er klassisk og allsidig, og på grunn av den modulære konstruksjonen finnes PRIMESLOT både som et enkelt system med noen få fag eller som et utvidet system bestående av flere fag. Systemets bærekonstruksjon består av veggstolper, og når strukturen er på plass, er systemet tilgjengelig med et mangfold av forskjellig tilbehør i form av trehyller, stålhyller, trådhyller, trådkurver og ulike typer braketter. Bruk systemet til vaskeoppbevaring i kjelleren, til mat i spiskammerset eller til oppbevaring i stua og skap et funksjonelt oppbevaringssystem som passer hjemmet ditt.

Du kan enten velge et av våre ferdige sett eller designe ditt eget funksjonelle oppbevaringssystem fra bunnen av – se hvordan nedenfor.

Se hele utvalget


Velg et ferdig sett

Hopp over designprosessen og velg et av våre ferdige sett. Vårt utvalg av sett kommer i ulike design, og felles for dem er at du fritt kan velge å montere settet alene eller utvide det – enten med ett eller flere sett eller ved å legge til flere deler. Alle settene leveres umontert.


Design ditt eget funksjonelle oppbevaringssystem

Med vårt PRIMESLOT oppbevaringssystem har du også muligheten til å fordype deg i designprosessen og selv bestemme nøyaktig hvordan ditt funksjonelle oppbevaringssystem skal bygges og utformes. Du kan fritt bestemme farge og størrelse på din konstruksjon, og du kan også velge mellom et bredt utvalg av ulike hyller og braketter. Både konstruksjon og design er med andre ord helt opp til deg, og mulighetene er uendelige.

Følg vår guide nedenfor.

Trinn 1 – Velg veggstolper

Bærekonstruksjonen i PRIMESLOT systemet består av veggstolper, og dette er derfor det første trinnet i å skape ditt funksjonelle oppbevaringssystem. Veggstolpene kommer med enten enkle eller doble spor, og hvilken type du skal velge avhenger av hvilken type oppbevaringssystem du ønsker å skape. Våre single veggstolper passer for enkle hyllesystemer med kun ett fag samt hjørner og avslutninger i ditt utvidede hyllesystem bestående av flere fag. Våre dobbelt veggstolper egner seg derimot for utvidede hyllesystemer bestående av flere fag.

Når du har valgt om du skal bruke single eller dobbelt veggstolper eller en kombinasjon av begge, må du bestemme deg for om bærestrukturen til oppbevaringssystemet ditt skal være grå, hvit, svart eller galvanisert.

Det siste trinnet i forbindelse med veggstolpene gjelder både antall veggstolper og lengden på veggstolpene. Både antall og lengde bestemmes av hvilken størrelse du vil at ditt funksjonelle oppbevaringssystem skal ha. Veggstolpene kan enkelt forkortes dersom lengdene ikke passer.

Trinn 2 – Velg hyller

Når du har laget bærekonstruksjonen bestående av veggstolper, står du fritt til å legge til akkurat det antall hyller eller trådkurver du ønsker. På den måten kan du designe nøyaktig hva ditt PRIMESLOT oppbevaringssystem skal bestå av. Du kan fritt velge mellom 6 ulike hylleløsninger – de finnes alle i ulike størrelser og farger.

Trinn 3 – Velg braketter

Når du har bestemt deg for både hvilke hyller og antall hyller, må du velge både hvilke braketter og hvor mange braketter du trenger for å feste hyllene dine til din bærende veggstolpekonstruksjon. Du kan fritt velge mellom 5 forskjellige hyllebraketter, avhengig av hvilke typer veggstolper systemet ditt inneholder, samt hvilke typer hyller du har valgt for ditt oppbevaringssystem. Brakettene finnes også i forskjellige størrelser og farger. Størrelsen avhenger av hvilke hyller du velger.

Trinn 4 – Montering av tilbehør

Det er enkelt å montere ditt PRIMESLOT oppbevaringssystem, og det gjøres ved hjelp av våre forskjellige monteringssett.WALLFIX

For montering av veggstolper på veggMONOFIX

For montering av individuelle hyller

Passer til både single og dobbelt hyllebraketter

Nok utstyr til 3 hyllerDUOFIX

For montering av hyller i forlengelse av hverandre

Passer til både single og dobbelt hyllebraketter

Nok utstyr til 3 hyller


Montering

PRIMESLOT systemet er enkelt å montere. Når veggskinnen er montert på veggen, plasseres de valgte hyllene og brakettene i posisjonene du ønsker. Siden brakettene enkelt kan klikkes på veggskinnen, kan de alltid flyttes rundt. Passer ikke standardbredden til prosjektet ditt? Fortvil ikke, både hyllene og garderobestengene kan enkelt forkortes etter ønske.


 

 

Få inspirasjon til prosjektet ditt