Oppbevaringssystemer

Smarte og praktiske oppbevaringsløsninger er essensielle i ethvert hjem, og hos DOLLE har vi et bredt utvalg av ulike former for hyllesystemer, reolsystemer og oppbevaringsløsninger. Hos oss finner du ulike typer garderobeløsninger, verkstedreoler, reolsystemer til garasje, kjeller eller spiskammerset samt vedoppbevaring. Alle våre hyllesystemer, reolsystemer og oppbevaringsløsninger kan designes fritt slik at de passer dine behov og ditt hjem, og i tillegg til at de er både praktiske og smarte, er de stilige, tidløse og klassiske.

Utforsk vårt store utvalg og finn en oppbevaringsløsning som passer ditt hjem og dine behov.


Garderobe: PIPE

PIPE er et garderobesystem med et trendy, rått og industrielt look som gjør systemet helt unikt og skaper et blikkfang i ethvert rom. I stedet for å gjemme klærne i lukkede klesskap, gjør PIPE at du kan vise frem klærne dine og faktisk integrere garderoben din i innredningen din. Velg et av våre ferdige sett, eller design ditt eget PIPE-system. PIPE har en modulær oppbygning som gjør at PIPE-systemet kan designes på et hav av forskjellige måter, og du kan derfor velge fritt om det skal bestå av et klassisk og enkelt klesstativ eller en utvidet konstruksjon med vegg- eller gulvmontering. Garderobesystemet er en robust og veldesignet løsning som både har en solid slitestyrke og er ideell for å støtte din individuelle stil med de mange forskjellige valgmulighetene.


Se PIPE

Garderobe: Walk-in

WALK-IN er et allsidig og fleksibelt garderobesystem som kan designes etter akkurat ditt rom og dine behov for garderobeplass. Velg et av våre ferdige sett eller design ditt helt eget WALK-IN-system. Systemet består av en enkel bærende konstruksjon bestående av veggstolper og hengestenger, og når konstruksjonen først er montert, kan du fritt tilføye akkurat det antallet hyller, trådkurver, skuffer, garderobestenger og annet tilbehør du ønsker. Slik kan du velge fritt akkurat hvordan ditt WALK-IN-garderobesystem skal bygges opp. Systemet har et enkelt, klassisk og tidløst utseende som passer inn i ethvert moderne hjem. Installer det som en del av soverommet, i entréen eller i et walk-in-closet, og skap nøyaktig det velorganiserte og klassiske garderobesystemet du drømmer om.


Se WALK-IN

Garasje og verksted

Oversikt er essensielt i en garasje eller et verksted, og med vår WORKSHOP-oppbevaringsløsning kan du enkelt skape orden i verktøyet ditt. Systemet består av et verktøypanel som festes til en bærekonstruksjon fra PRIMESLOT-systemet. Når verktøypanelet er montert, kan du fritt hekte forskjellige typer verktøyoppbevaring på panelet og på den måten designe din helt egen funksjonelle verktøyvegg. Blant tilbehøret finner du alt fra verktøyhyller, borholdere, kroksett, skrutrekkerholdere og verktøynøkkelholdere som du kan kombinere fritt, slik at du oppnår akkurat den formen for verktøyoppbevaring du trenger. Begynn med en startpakke som inneholder litt av hvert, eller miks og match det tilbehøret du har behov for.


Se oppbevaringsløsninger for garasjer og verksteder

Funksjonell oppbevaring

Vårt oppbevaringssystem PRIMESLOT kjennetegnes ved å være et klassisk og allsidig oppbevaringssystem som kan brukes til både garasjen, kjelleren, hobbyrommet, kontoret eller spiskammerset. På samme måte som WALK-IN og WORKSHOP-systemene er PRIMESLOT basert på en bærende konstruksjon av veggstolper. Velg et av våre ferdige sett, eller design ditt helt eget PRIMESLOT-system. Systemet er allsidig, og du kan fritt lage både enkle systemer med noen få fag eller større, utvidede systemer bestående av flere fag. Når strukturen først er satt sammen, kan du fritt legge til akkurat det antallet hyller, trådkurver og annet tilbehør du ønsker. På denne måten kan du designe nøyaktig hvordan ditt PRIMESLOT-oppbevaringssystem skal bygges. Bruk det til matoppbevaring i spiskammerset eller på kontoret for å oppbevare kontorartikler, og skap et funksjonelt oppbevaringssystem som passer til hjemmet ditt.


Se våre funksjonelle oppbevaring

Reolsystemer

Vårt MAXX-system er den perfekte kombinasjonen av design og funksjon og passer til ethvert moderne hjem. Velg et av våre ferdige sett, eller design ditt helt eget MAXX-system. Systemet har, som mange av våre andre systemer, en modulær konstruksjon som gjør at du kan designe ditt eget MAXX-reolsystem så det passer perfekt til ditt hjem og din interiørstil. Antall rom i både høyde og bredde bestemmer du selv, og du kan velge fritt mellom reolrammer i både tre og stål samt hyller i både sort og hvit. Med andre ord er både konstruksjonen og designet av reolsystemet ditt helt opp til deg, og mulighetene er uendelige. MAXX er minimalistisk, tidløst og passer inn i enhver interiørstil. Bruk reolsystemet som romdeler, som en klassisk reol på barnerommet eller som et stilig utstillingssted i stuen.


Se våre reolsystemer

Vedoppbevaring

Utover forskjellige typer garderobeløsninger og funksjonelle oppbevaringssystemer byr sortimentet vårt på en stilig oppbevaringsløsning til veden din. Vedholderen er laget av sort, pulverlakkert stål og har et moderne, elegant og tidløst design. Den finnes også i flere forskjellige størrelser, slik at du enkelt kan finne en oppbevaringsløsning til vedstabelen din som passer til dine behov. Utover at den er en funksjonell og praktisk oppbevaringsløsning, fungerer vedoppbevaringen vår som et dekorativt og stilig blikkfang. Bruk vår vedoppbevaring i stua eller utendørs – materialet er nemlig værbestandig.


Se vår vedoppbevaring