Oppbevaring

Oppbevaring fra Dolle Nordic er et bredt utvalg av moderne og elegant løsninger for hjemmet. Her finner du oppbevaringsløsninger til walk-in og garderoben, stilig og praktiske løsninger til garasje, reolsystemer, hyller og hylleknekte til stua. Oppbevaring fra Dolle Nordic gjør det enkelt å sette sammen etter dine egne individuelle behov og ønsker.

Les mer om mulighetene nedenfor.


Hyller


Vi har et bredt utvalg av hyller. Hyllene våre kommer i et hav av ulike størrelser, former og materialer. og med mange forskjellige valg- og designmuligheter.
Her har du rik mulighet for å finne en glasshylle, trehylle eller stålhylle som passer perfekt i ditt hjem.


Se utvalget her

Hylleknekter


Hos DOLLE har vi et bredt utvalg av hylleknekter. De er delt inn i tre kategorier og hver kategori av hylleknekter har forskjellige bruksområder.
Med et hav av ulike design, farger og størrelser byr sortimentet vårt på hylleknekter som er tilpasset enhver smak og ethvert behov.


Se utvalget her

Bordben og føtter


Utover hyller, hylleknekter og ulike typer oppbevaringssystemer har vi bordben, møbelben og møbelføtter i sortimentet vårt.
Utvalget lar deg enkelt lage ditt eget bord, skap eller benksett og utvalget av bordben, møbelben og møbelføtter kan dermed brukes til en rekke ulike formål og funksjoner.


Se utvalget her

OPPBEVARINGSSYSTEMER


Smarte og praktiske oppbevaringsløsninger er essensielle i ethvert hjem, og hos DOLLE har vi et bredt utvalg av ulike former for hyllesystemer, reolsystemer og oppbevaringsløsninger. Hos oss finner du ulike typer garderobeløsninger, verkstedreoler, reolsystemer til garasje, kjeller eller spiskammerset samt vedoppbevaring.
Alle våre hyllesystemer, reolsystemer og oppbevaringsløsninger kan designes fritt slik at de passer dine behov og ditt hjem


Se utvalget her