i-CLiPS® Spiletak og -vegger

Med en spilevegg eller et spiletak er det mulig å skape et fantastisk uttrykk i boligen eller i kontormiljøet. I tillegg til estetikken ved en spilevegg og et spiletak, har det også en lyddempende effekt som forbedrer akustikken i hele rommet – akkurat som akustikkpaneler.

Det unike i-CLiPS®-systemet består av en patentert aluminiumsskinne, og det er denne som gjør konseptet helt unikt. Ved hjelp av skinnen i systemet monteres både spiletak og spilevegger med noen få klikk og helt uten bruk av skruer eller spesialverktøy som ved andre akustikkpaneler. Resultatet er derfor en elegant overflate helt uten synlige skruer. Ettersom klipsene er forhåndsmontert på fabrikken, skapes det en nøyaktig avstand mellom spilene. Monteringen er dermed rask og enkel – faktisk opptil 5 ganger raskere enn tradisjonelle monteringsløsninger forbundet med akustikkpaneler.

Hemmeligheten bak i-CLiPS®

› Rask og enkel installasjon
› Elegant overflate uten synlige skruer
› Nøyaktig avstand mellom spilene
› Enkle tilpasningsmuligheter

Les mer om i-CLiPS® systemet her.

Spilevegg og spiletak i eik

Våre moderne spiletak og spilevegg i eikefinér har en klar, lakkert overflate som gir en flott og elegant finish og til og med øker holdbarheten til spilene. Spilenes trendy og naturlige eikefarge passer godt til de fleste interiørstiler og gir akustikkpanelene våre et moderne uttrykk. Siden det kun er overflaten på spilene som er finért, passer de utelukkende til innedørsmiljøer. Til fuktige miljøer anbefaler vi våre spiler tilpasset utendørs bruk – se fasadekledning.

Flytende montering

Der mange andre systemer er satt opp i hele paneler eller moduler, kommer spiler og monteringsskinner i i-CLiPS®-systemet separat, slik at du kan tilpasse lengden på spilene til spileveggen eller -taket. I motsetning til akustikkpaneler muliggjør dette flytende montering som, spesielt på større overflater, gir et unikt og elegant helhetsinntrykk.

Spotter

Med et moderne spiletak er det mulig å integrere spotter på flere forskjellige måter, i motsetning til med andre akustikkpaneler. Har du i tillegg eluttak, finnes det flere løsninger slik at stikkontakter og uttak fint integreres i spileveggen.

Akustikk

Spilene i eikefinér fungerer på samme måte som et akustikkpanel som forbedrer akustikken i rommet. Ønsker du ytterligere lyddemping til det akustiske spiletaket eller spileveggen, er det mulig å kjøpe en spesiell akustikkduk i tillegg, som monteres bak i-CLiPS®-skinnene. Den tynne akustikkduken er montert bak i-CLiPS®-skinnene og mottar lyd med minimal refleksjon. For å oppnå full effekt trenger du også en lydabsorbent bak duken – for eksempel mineralullisolasjon.

Montering

i-CLiPS®-spilene kan monteres direkte på vegg eller tak, men for full lyddemping anbefales det en 45mm lyddemper (evt. steinullisolasjon) bak spilene for å oppnå samme effekter som ved akustikkpaneler. Akustikkduken er montert mellom skinnene og bakkonstruksjonen.

 

Monteringsskinne

Ved hjelp av monteringsskinnen festes spilene med få klikk og uten behov for skruer eller spesialverktøy som ved andre akustikkpaneler. i-CLiPS®-skinnen sikrer også alltid den samme nøyaktige avstanden mellom spilene, da klipsene er ferdigmontert fra fabrikken. Skinnen er 2 meter lang og monteres på overflaten med CC-målet 60 cm. Skinnen festes enkelt til overflaten, og deretter hektes den ønskede konstruksjon på enten spileveggen eller spiletaket.

Demontering

Spilene på spileveggen eller i spiletaket kan også enkelt demonteres og skiftes ut om nødvendig. Bruk den spesielle i-CLiPS®-nøkkelen til å løsne spilene fra skinnene – selv etter montering. Da kan du enkelt bytte ut ødelagte spiler eller få tilgang til noe bak spilene som for eksempel strøm.


Teknisk tegning


Referanseprosjekter


OFTE STILTE SPØRSMÅL OM I-CLIPS® SPILEVEGG OG SPILETAK

For å montere DOLLE spilevegg eller spiletak må du først feste de patenterte i-CLiPS®-skinnene slik at du enkelt kan klikke på kledningen. Monteringsarbeidet er raskt og enkelt, og du får en skruefri finish. Du trenger heller ikke tenke på symmetri, i-CLiPS®-systemet skaper nemlig nøyaktig avstand mellom kledningsspilene.

Ja, hvis den rette minstemengden er oppfylt og den ønskede tresorten er godkjent til i-CLiPS®, er det mulighet for spesialbestilling. Finérspilene kan også lages i forskjellige typer finér.

Behov for bekledning og spiler med brannklassifisering til f.eks. offentlige bygg er også mulig på forespørsel.

Kontakt oss for å få et tilbud på spileprosjektet ditt – enten det er til spilevegg eller spiletak.

Ettersom i-CLiPS® spilevegger og spiletak er særlig velegnet til store eller brede arealer, vil prisen for små eller mange arealer være høyere enn for større prosjekter. Monteringsskinnen har selvsagt en kostnad i forhold til en gitt standard, men den er samtidig også årsaken til den raske monteringstiden. Med i-CLiPS®-systemet går monteringen opptil 5 ganger raskere enn ved standard installasjon (med spiker, skruer eller lignende).

Vi samarbeider kun med anerkjente produsenter av høy kvalitet, og derfor kan vi sikre høy produktkvalitet og flott finish på spilene. Spilene er av høy kvalitet, og finérspilene er av ekte tre og ikke laminat eller lignende.

Kontakt oss for å få et tilbud på spileprosjektet ditt.

I motsetning til de populære akustikkpanelene, som er montert i hele moduler, monteres i-CLiPS®-spiler og -skinner separat. Derfor er systemet mer fleksibelt enn et tradisjonelt akustikkpanel, og du kan unngå synlige skjøter ved å gjøre dem mer flytende og få et forbedret estetisk utseende. Systemet er dermed spesielt velegnet til store eller brede flater, og når du ønsker en flott finish uten synlige skjøter.

Våre spiler i eikefinér forbedrer akustikken og er dessuten en estetisk flott løsning som påvirker helhetsopplevelsen i et rom. Den trendy og naturlige eikefargen er til og med tidløs og passer godt til de fleste interiørstiler.


Hemmeligheten er i-CLiPS®

Les mer om i-CLiPS®-systemet

Har du spørsmål?

Kontakt oss

Frakt fra 726 kr.

Les handelsbetingelsene våre