Trehyller

Hos DOLLE har vi et bredt utvalg av trehyller. Vårt utvalg kommer i forskjellige materialer som eik, bambus, trefiner, melamin og furu, og hyllene kommer i et hav av forskjellige farger, former og størrelser. I utvalget finner du alt fra klassiske trehyller og svevende hyller til bildehyller, hjørnehyller og kubushyller. Våre trehyller har et klassisk og naturlig uttrykk og er en opplagt måte å bringe naturen inn i hjemmet. Våre trehyller er allsidige, noe som gir deg mange innredningsmuligheter. Bruk hyllene for oppbevaring eller dekorasjon i stue, kjøkken eller soverom. Vårt sortiment av trehyller er delt inn i to kategorier, da noen trehyller leveres med tilhørende braketter, mens du med andre trehyller må mikse og matche i vårt store utvalg av hylleknekter og hylleholdere. Utforsk de to typene trehyller nedenfor.


Utforsk hele utvalget av trehyller her


Trehyller klare for montering

Den første trehyllekategorien består av trehyller som allerede er klare til å monteres direkte på veggen. Alt tilbehør for montering er inkludert, og det er dermed ikke nødvendig å kjøpe hylleknekter, hylleholdere eller monteringssett, siden du enkelt kan henge opp din nye hylle med en gang. Denne kategorien inneholder alt fra klassiske svevende hyller og bildehyller til kubushyller, skuffehyller og hjørnehyller. Sortimentet er klassisk og passer inn i enhver interiørstil, og hyllene finnes i flere farger og størrelser.

Se hele utvalget av trehyller her


Design din egen trehylle

Den andre trehyllekategorien består av trehyller som krever kjøp av hylleknekt eller hylleholder. Dette gir deg muligheten til å kombinere din favoritt trehylle med akkurat den hylleholderen som passer ditt hjem og din stil. På denne måten kan du designe din helt egen trehylle, slik at den passer dine ønsker og behov. Smart, ikke sant?

Se hvordan du gjør det i 2-trinns veiledningen nedenfor.

Trinn 1 – Velg en trehylle

Første trinn er selvfølgelig å velge akkurat den trehyllen du liker best. Vårt sortiment tilbyr trehyller i forskjellige farger, størrelser, materialer og former. I utvalget finner du trehyller i eik, bambus, trefiner, melamin og furu, og utvalget byr på alt fra rustikke trehyller til enkle hjørnehyller. Felles for utvalget er at hyllene finnes i ulike størrelser, og at alle krever kjøp av enten hylleknekter eller hylleholdere.

OBS: I dette trinnet er det viktig at du noterer tykkelsen og dybden på trehyllen du velger, siden du vil trenge denne informasjonen i trinn 2.


Se hele utvalget her

Trinn 2 – Velg en hylleknekt eller hylleholder

Når du har bestemt deg for en trehylle, er det på tide å se på hvilken hylleholder eller hylleknekt trehyllen skal kombineres med. Vårt utvalg av hylleknekter kommer i både funksjonelle og dekorative varianter. De funksjonelle hylleknektene egner seg for hyller der det er behov for ekstra høy bæreevne, mens de dekorative hylleknektene passer til hjemmets dekorative hyller der det er nok med vanlig bæreevne. Vårt utvalg av hylleholdere består av både hylleholdere i form av justerbare klips samt større hylleholdere av skinner. I hele utvalget av både hylleknekter og hylleholdere finner du løsninger laget i alt fra tre, metall og rustfritt stål til sink og aluminium. Hylleknektene er tilgjengelige med ulik bæreevne, og de finnes også i ulike former, farger og størrelser, slik at du enkelt kan finne en løsning som passer dine ønsker.

Til våre vanlige trehyller kan du bruke hylleknekter eller hylleholdere etter ønske. Med våre hjørnehyller i tre anbefales at du bruker hylleholdere.

OBS: I dette trinnet er det viktig at du er oppmerksom på om den valgte hylleknekten eller hylleholderen passer med tykkelsen og dybden på den valgte trehyllen.


Se hele utvalget av hylleknekter her


Montering

Når du har valgt en trehylle og en hylleknekt eller hylleholder, er monteringen enkel, men den er forskjellig avhengig av om du bruker hylleknekt eller hylleholder.

Montering med hylleholderHvis du har valgt å kombinere din trehylle med en hylleholder, skal du første feste hylleholderne til veggen med skruer og deretter klipse hylleholderne fast til din favoritthylle.

Alt nødvendig monteringsutstyr følger med de enkelte hylleholderne.

Montering med hylleknekterHvis du har valgt å kombinere din trehylle med en hylleknekt – uansett om det er en dekorativ eller funksjonell variant – så må du kjøpe et ekstra monteringssett avhengig av materialet til den valgte hylleknekten.

Vi anbefaler vårt METALKONFIX monteringssett for hylleknekter i metall eller stål og vårt WOODKONFIX monteringssett for hylleknekter i tre. Spesielt for montering av vår STEP hylleknekt anbefaler vi vårt STEPFIX monteringssett.


 

 

Få inspirasjon til prosjektet