Hyllesett

I vårt hyllesortiment har vi et bredt utvalg av såkalte hyllesett. Vårt utvalg av hyllesett kommer i flere forskjellige farger og design, og utvalget omfatter alt fra allround-klassikere som minimalistiske kubushyller til sett bestående av moderne hyller med tilhørende dekorative hylleknekter. Vårt hyllesett er skapt i et moderne og tidløst design, og innredningsmulighetene er mange. Vi har to ulike kategorier av hyllesett: hyller med en medfølgende dekorativ hylleknekt, eller et komplett sett med flere hyller i pakken. Felles for begge typer hyllesett er at settene er klare for montering og ikke krever kjøp av verken monteringssett, hylleholdere eller hylleknekter. Utforsk de to typene hyllesett nedenfor.Se utvalget her


Hylle og tilhørende hylleknekt

Den første hyllesett-kategorien består av en minimalistisk hylle fra vårt sortiment, som inkluderer en dekorativ hylleknekt. Med denne varianten har du muligheten til å kjøpe et ferdig sett som er klart for montering, og du slipper dermed selv å finne en hylleknekt som matcher. Felles for alle hyllene er at de er laget av tre og hylleknektene av stål. Hyllesettene er klassiske og minimalistiske og finnes i flere farger og størrelser.

Se utvalget her


Komplett sett med flere hyller

Den andre hyllesettkategorien består av et ferdig sett som inkluderer flere hyller i pakken. Disse hyllene kan enten plasseres på samme vegg, men mulighetene er mange, og hyllene kan selvsagt også brukes på separate vegger. Materialene inkluderer både tre og stål, og felles er at settene inneholder flere hyller. Hyllesettene er klassiske og minimalistiske og finnes i flere farger og størrelser.

Se utvalget her


Klar for montering

Felles for begge typer hyllesett er at settene er klare for montering og ikke krever kjøp av verken monteringssett, hylleholdere eller hylleknekter. Skruer og utstyr for montering følger nemlig med i pakken.


 

 

Få inspirasjon til prosjektet