Glasshyller

Glasshyller er ofte en sentral del av baderoms- eller kjøkkeninnredningen, og DOLLE tilbyr et utvalg av klassiske glasshyller. Glasshyllene finnes i ulike farger, størrelser, materialer og former, og i utvalget finner du både glasshyller med klart og frostet glass samt glasshyller med rette og avrundede kanter. Sortimentet tilbyr også en hjørnehylle i glass og et glasshyllesett med innebygget LED-lys. I tillegg til funksjonalitet setter en glasshylle et rent og klassisk preg på for eksempel kjøkkenet eller badet og gir uendelige innredningsmuligheter.

Felles for våre glasshyller er at de leveres uten hylleholdere, og dette gir deg muligheten til å kombinere din favoritt glasshylle med akkurat den hylleholderen som passer ditt hjem og din stil.


Utforsk hele utvalget her.


Design din egen glasshylle

Siden alle våre ulike glasshyller leveres uten hylleholder, har du mulighet til å kombinere din favoritt glasshylle med akkurat den hylleholderen som passer ditt hjem og din stil. På denne måten kan du designe din helt egen glasshylle, slik at den passer til dine ønsker og behov.

Se hvordan du gjør det i 2-trinns veiledningen nedenfor.

Velg en glasshylle

Første trinn er selvfølgelig å velge akkurat den glasshyllen du liker best. Vårt utvalg består av glasshyller i forskjellige farger, størrelser, materialer og former. I utvalget finner du glasshyller i både hvitt, svart, klart og frostet glass, og våre glasshyller finnes både med rette og med avrundede kanter eller som hjørnehylle. Alle glasshyller finnes dessuten i flere forskjellige størrelser.

OBS: Et viktig ting å huske på i dette trinnet er å notere tykkelsen på den valgte glasshyllen, for denne informasjonen trenger du i trinn 2.

Se hele utvalget her.

Velg en hylleholder

Når du har bestemt deg for en glasshylle, er det på tide å vurdere hvilken hylleholder glasshyllen skal kombineres med. Vårt utvalg av hylleholdere består av både hylleholdere i form av justerbare klips samt større hylleholdere av skinner. I utvalget finner du hylleholdere laget av alt fra metall og rustfritt stål til sink og aluminium, og de finnes også i ulike former, farger og størrelser, slik at du enkelt kan finne en løsning som passer dine ønsker.

OBS: Det er viktig at du i dette trinnet er oppmerksom på om hylleholderen du velger er kompatibel med tykkelsen på glasshyllen du har valgt.

Se hele utvalget her.

Montering

Det er enkelt å montere våre glasshyller og hylleholdere, da hylleholderen monteres rett på veggen med medfølgende monteringstilbehør.

Når hylleholderen er montert, klemmes hyllen enkelt fast på hylleholderen.


 

 

Få inspirasjon til prosjektet