Visit our global website

continue

Hyller

Vi har et bredt utvalg av hyller. Hyllene våre kommer i et hav av ulike størrelser, former og materialer, og med mange forskjellige valg- og designmuligheter har du rik mulighet for å finne en glasshylle, trehylle eller stålhylle som passer perfekt i ditt hjem.

Se vårt store utvalg av hyller nedenfor, og finn en hylle som passer dine behov og din innredningsstil.


Se hele utvalget her


Glasshyller

Glasshyller er ofte en sentral del av baderoms- eller kjøkkeninnredningen, og sortimentet vårt omfatter klassiske glasshyller til vegg i ulike materialer, størrelser og former. Utover funksjonaliteten tilfører en glasshylle et rent og klassisk preg til boligen, og felles for alle våre glasshyller til vegg er at de er laget av frostet eller klart glass og kommer uten beslag – dette gir deg muligheten til å kombinere våre glasshyller med akkurat den hylleknekten som passer ditt hjem og din stil.


Se alle glasshyller

Trehyller

Trehyller passer inn i de fleste hjem på grunn av deres klassiske, enkle og stilige utseende, og trehyller er også en opplagt måte å bringe naturen inn i hjemmet på. Vårt utvalg av trehyller til vegg er stort, og i sortimentet vårt finner du trehyller i et hav av forskjellige materialer som eik, bambus, trefiner, melamin, furu og mange flere. I trehylle-sortimentet kan du komme over alt fra en klassisk svevehylle og bildehylle til kubushyller og rustikke trehyller. Noen trehyller skal monteres med det medfølgende beslaget, mens andre trehyller kan mikses og matches med vårt store utvalg av dekorative hylleknekter.


Se alle trehyller

Stålhyller

Moderne, minimalistisk og dekorativ. Slik vil vi beskrive de ulike stålhyllene i vårt sortiment. Felles for disse hyllene er at de er laget av enten pulverlakkert stål, stålrør eller stålplater, og designmulighetene med våre stålhyller er uendelige. Bruk en stålhylle til oppbevaring og dekorasjon på badet, kontorartikler på kontoret eller krydderurter på kjøkkenet. Våre stålhyller finnes i ulike farger, former og størrelser, slik at du enkelt kan finne en løsning som passer deg.


Se alle stålhyller

Hyllesett

Denne hyllekategorien inneholder ferdige hyllesett klare for montering. Hyllesettet vårt kan enten bestå av en hylle med tilhørende dekorativ hylleknekt eller et komplett sett med flere hyller i pakken – begge typer hyllesett er klare til å settes opp umiddelbart. Vårt utvalg av hyllesett kommer i flere forskjellige farger og design og inkluderer allround-klassikere som minimalistiske kubushyller og sett bestående av moderne hyller med medfølgende hylleknekter.


Se alle hyllesett