Hylleholdere

Vårt utvalg av hylleholdere består av både hylleholdere i form av justerbare klips samt større hylleholdere i form av skinner – begge typer er stabile og allsidige løsninger for dine hyller. I utvalget finner du hylleholdere i alt fra metall og rustfritt stål til sink og aluminium, og hylleholderne kommer også i ulike former, farger og størrelser, slik at du enkelt kan finne en løsning som passer dine behov. Felles for hele utvalget av hylleholdere er at de fritt kan kombineres med en hylle etter eget valg fra vårt sortiment – dette gjelder både glasshyller og trehyller. På den måten kan du designe din helt egen hylle med akkurat den hyllen og hylleholderen du liker best.


Utforsk hele utvalget


Design din egen hylle

Det smarte med vårt utvalg av hylleholdere er at du har muligheten til å kombinere din favoritt hylleholder med akkurat den hyllen fra vårt sortiment, som passer best i ditt hjem og din stil, og det gjelder både våre trehyller og glasshyller. På denne måten kan du designe din helt egen hylle, slik at den passer til dine ønsker og behov.

Se hvordan du gjør det i 2-trinns veiledningen nedenfor.

Trinn 1 – Velg en hylleholder

Første trinn er selvfølgelig å velge akkurat den hylleholderen du liker best. Vårt sortiment består av hylleholdere i ulike størrelser, former, farger og materialer, og du kan både velge mellom klassiske klips samt større skinner.

OBS: I dette trinnet er det viktig at du noterer hvilken hylletykkelse som hylleholderen du velger er kompatibel med. Du trenger nemlig denne informasjonen i trinn 2.


Se hele utvalget her

Trinn 2 – Velg en trehylle eller glasshylle

Når du har bestemt deg for en hylleholder, er det på tide å se på hvilken hylle den skal kombineres med, og du kan både kombinere med trehyller og glasshyller. Våre trehyller og glasshyller kommer i mange forskjellige farger, størrelser, materialer og former. I utvalget vårt finner du trehyller i eik, bambus, trefiner, melamin og furu, samt glasshyller i hvitt, svart, klart eller frostet glass.

OBS: Det viktige i dette trinnet er at du er oppmerksom på om tykkelsen på hyllen du velger er kompatibel med den valgte hylleholderen.


Se alle trehyller her

Se alle glasshyller her


Montering

Når du har valgt en trehylle eller glasshylle samt en hylleholder, er monteringen enkel. Hylleholderne festes først til veggen med skruer, og deretter festes hylleholderne til din favoritthylle.

Alt nødvendig monteringsutstyr følger med de enkelte hylleholderne.


 

 

Få inspirasjon til prosjektet

 

 

* Alle priser er inkl. mva. uten frakt