Funksjonelle hylleknekter

I vårt sortiment har vi et bredt utvalg av funksjonelle hylleknekter. I motsetning til vårt utvalg av dekorative hylleknekter, er våre funksjonelle hylleknekter designet for praktiske hylleløsninger der det er behov for ekstra høy bæreevne – for eksempel i garasje, kjeller eller vaskerom. Utvalget av våre funksjonelle hylleknekter er stort, og de kommer i en rekke ulike materialtyper, design og farger, så du har rikelig mulighet til å finne en løsning som passer dine behov. Materialtypene inkluderer aluminium, tre og stål, og hylleknektene finnes også i flere farger og størrelser. Felles for hele utvalget av funksjonelle hylleknekter er at de fritt kan kombineres med en valgfri trehylle fra vårt sortiment. På denne måten kan du designe din helt egen hylle med akkurat den hyllen og hylleknekten som passer dine behov for bæreevne.


Utforsk hele utvalget her


Design din egen hylle

Det smarte med vårt utvalg av funksjonelle hylleknekter er at du har muligheten til å kombinere din favoritt hylleknekt med akkurat den hyllen fra vårt sortiment, som passer ditt hjem og din stil. På denne måten kan du designe din helt egen hylle, slik at den passer til dine ønsker og behov.

Se hvordan du gjør det i 2-trinns veiledningen nedenfor.

Trinn 1 – Velg en hylleknekt

Første trinn er selvfølgelig å velge akkurat den funksjonelle hylleknekten som passer dine ønsker og behov. Vårt utvalg tilbyr hylleknekter i forskjellige farger og materialer, inkludert tre, stål og aluminium. De finnes også i mange forskjellige størrelser og design. Felles for alle hylleknektene er at de har ekstra høy bæreevne, men bæreevnen varierer avhengig av hvilke hylleknekter du velger. Under ser du en oversikt over de ulike hylleknektenes maksimale belastning i par av to – den nøyaktige bæreevnen avhenger av størrelsen på den valgte hylleknekten.

OBS: I dette trinnet er det viktig at du noterer hvilken hylletykkelse og hylledybde den valgte hylleknekten er kompatibel med. Du trenger nemlig denne informasjonen i trinn 2.


Se hele utvalget her

Trinn 2 – Velg en trehylle

Når du har bestemt deg for en hylleknekt, er det på tide å se på hvilken hylle den skal kombineres med. Vårt sortiment tilbyr trehyller i forskjellige farger, størrelser, materialer og former. I utvalget finner du trehyller i eik, bambus, trefiner, melamin og furu, og utvalget byr på alt fra rustikke trehyller til enkle hjørnehyller. Felles for utvalget er at hyllene finnes i ulike størrelser, og at alle krever kjøp av enten hylleknekter eller hylleholdere.

OBS: Det viktige i dette trinnet er at du er oppmerksom på om tykkelsen og dybden på den valgte hyllen passer med den valgte hylleknekten.


Se hele utvalget av trehyller her


Montering

Monteringen av hylleknekt og trehylle er enkel, men forskjellig avhengig av om du bruker hylleknekt eller hylleholder. Montering krever også at du kjøper et monteringssett som tilbehør. Vi anbefaler vårt METALKONFIX monteringssett for hylleknekter i metall eller stål og vårt WOODKONFIX monteringssett for hylleknekter i tre. 

 

Få inspirasjon til prosjektet

 

 

* Alle priser er inkl. mva. uten frakt