Dekorative hylleknekter

Hos DOLLE har vi et bredt utvalg av dekorative hylleknekter. De er, som navnet tilsier, designet for hjemmets dekorative hyller der vanlig bæreevne er tilstrekkelig. Er du derimot på jakt etter hylleknekter med ekstra høy bæreevne, bør du ta en titt på våre funksjonelle hylleknekter. Utvalget av våre dekorative hylleknekter er stort, og de kommer i et hav av ulike materialer, design og farger, så du har rikelig med muligheter til å finne din favoritt.

Hylleknektene fås i mange materialer, og i utvalget finner du både hylleknekter i tre, stål, skinn og aluminium. De finnes også i forskjellige farger og størrelser. Felles for hele utvalget av dekorative hylleknekter er at de fritt kan kombineres med en trehylle fra vårt sortiment etter eget valg. På denne måten kan du designe din helt egen hylle med akkurat den hyllen og hylleknekten du liker best.


Utforsk hele vårt utvalg her


Design din egen hylle

Det smarte med vårt utvalg av dekorative hylleknekter er at du har muligheten til å kombinere din favoritt hylleknekt med akkurat den hyllen fra vårt sortiment, som passer ditt hjem og din stil. På denne måten kan du designe din helt egen hylle, slik at den passer til dine ønsker og behov.

Se hvordan du gjør det i 2-trinns veiledningen nedenfor.

Velg en dekorative hylleknekt

Første trinn er selvfølgelig å velge akkurat den dekorative hylleknekten du liker best. Vårt sortiment tilbyr hylleknekter i forskjellige farger og materialer – i alt fra tre og stål til skinn og aluminium. Våre hylleknekter finnes i mange forskjellige størrelser og design.

OBS: I dette trinnet er det viktig at du noterer hvilken hylletykkelse og hylledybde den valgte hylleknekten er kompatibel med. Du trenger nemlig denne informasjonen i trinn 2.

Se hele utvalget her

Velg en hylle

Når du har bestemt deg for hvilken hylleknekt du vil ha, er det på tide å se på hvilken hylle din hylleknekt skal kombineres med. Vårt sortiment tilbyr trehyller i forskjellige farger, størrelser, materialer og former. I utvalget finner du trehyller i eik, bambus, trefiner, melamin og furu, og utvalget byr på alt fra rustikke trehyller til enkle hjørnehyller. Felles for utvalget er at trehyllene finnes i ulike størrelser, og at alle krever at du kjøper enten hylleknekter eller hylleholdere som tilbehør.

OBS: Det viktige i dette trinnet er at du er oppmerksom på om tykkelsen og dybden på den valgte hyllen passer med den valgte hylleknekten.

Se hele utvalget her

Montering

Monteringen av hylleknekt og trehylle er enkel, men forskjellig avhengig av om du bruker hylleknekt eller hylleholder. Montering krever også at du kjøper et monteringssett som tilbehør.

Vi anbefaler vårt METALKONFIX monteringssett for hylleknekter i metall eller stål og vårt WOODKONFIX monteringssett for hylleknekter i tre. Spesielt for montering av vår STEP hylleknekt anbefaler vi vårt STEPFIX monteringssett.
Få inspirasjon til prosjektet