Hylleknekter

Hos DOLLE har vi et bredt utvalg av hylleknekter. De er delt inn i tre kategorier, og hver kategori av hylleknekter har forskjellige bruksområder. Med et hav av ulike design, farger og størrelser byr sortimentet vårt på hylleknekter som er tilpasset enhver smak og ethvert behov.

Utforsk vårt store utvalg og finn en hylleknekt som passer dine behov.


se hele utvalget her


Dekorative hylleknekter

Vårt store utvalg av dekorative hylleknekter er, som navnet tilsier, designet for de dekorative hyllene i hjemmet. Utvalget er stort, og de kommer i et hav av forskjellige materialer, design og farger, så du har rik mulighet for å finne din favoritthylleknekt. I sortimentet kan du finne en hylleknekt i tre, stål, skinn eller aluminium, og du kan fritt kombinere de dekorative hylleknektene med en valgfri hylle fra vårt øvrige sortiment og dermed lage en hylle som passer akkurat ditt hjem.


Se alle dekorative hylleknektene

Funksjonelle hylleknekter

I motsetning til våre dekorative hylleknekter er vårt utvalg av funksjonelle hylleknekter designet for praktiske hylleløsninger der det kreves høy bæreevne. Utvalget er bredt, og felles for de funksjonelle hylleknektene våre er dert klassiske designet og den høye bæreevnen. De funksjonelle hylleknektene er laget av stål, aluminium eller tre og har solid bæreevne. Kombiner de funksjonelle hylleknektene med en valgfri hylle fra vårt sortiment, og skap en robust hylleløsning til garasjen, kjelleren eller verkstedet.


Se alle funksjonelle hylleknekter

Hylleholdere

Utover dekorative og funksjonelle hylleknekter byr sortimentet vårt også på såkalte hylleholdere. Denne hylleholderkategorien inneholder både hylleholdere i form av justerbare klips samt større hylleholdere i form av skinner. Vårt utvalg av hylleholdere er laget i alt fra metall og rustfritt stål til sink og aluminium, og de finnes også i ulike former, farger og størrelser, slik at du enkelt kan finne en hylleholder som passer dine behov. Det er en stabil og allsidig løsning, og du kan enkelt kombinere våre hylleholdere med en hylle etter eget valg fra vårt øvrige sortiment.


Se alle hylleholdere

Monteringstilbehør

Vi tilbyr også ulike typer beslag og monteringssett for å lette monteringen av hyllene dine. Monteringstilbehøret kan brukes uansett hvilken type hylleknekt du har valgt, og uansett om det er en svevehylle, trehylle, glasshylle eller stålhylle du skal montere. Blant monteringstilbehøret finner du nemlig både beslag til svevehyller, monteringssett for stålhylleknekter, monteringssett for trehylleknekter og mye mer. Monteringstilbehøret inneholder alt du trenger for montering.


Se alt monteringstilbehør