Møbelben og -føtter

Vårt sortiment omfatter både møbelben og møbelføtter. Møbelbenene våre er designet for å heve for eksempel TV-bordet eller kommoden litt, mens møbelføttene våre er designet for å enkelt løfte møblene litt opp fra bakken. Utvalget av møbelben og møbelføtter kan dermed brukes til ulike formål. De finnes dessuten i ulike størrelser, materialer, farger og former, og du kan derfor enkelt finne en løsning som passer til akkurat ditt prosjekt. I sortimentet vil du kunne komme over møbelben og -føtter i både stål og plast, og felles for hele utvalget er at du kan kombinere både møbelbenene og -føttene med det møbelet du ønsker. På denne måten gir vårt utvalg deg mulighet til å skape ditt helt eget møbel, slik at det passer akkurat ditt hjem og din interiørstil.


Utforsk hele utvalget


Design ditt eget møbel

Fordelen med vårt utvalg av møbelben og -føtter er at du har muligheten til å kombinere dine favoritter med akkurat det møbelet du ønsker. Det kan for eksempel være en kommode, et skap, et TV-bord eller en seng, og det kan være et møbel du allerede har, eller et møbel du kjøper hos en annen forhandler.

Se hvordan du gjør det i 2-trinns veiledningen nedenfor.

Trinn 1 – Velg møbelben eller -føtter

Det første trinnet er å velge akkurat de møbelbenene eller -føttene du liker best. Om det skal være møbelben eller møbelføtter avhenger av hvilken type møbel du ønsker å skape. I vårt utvalg finner du flere ulike farger, former og størrelser.


Se hele utvalget her

Trinn 2 – Velg et møbel

Når du har bestemt deg for hvilken type ben eller føtter som skal støtte møblet ditt, må du nå velge hvilket møbel benene eller føttene skal kombineres med. Du kan enkelt kombinere våre møbelben og -føtter med et møbel du enten allerede har hjemme, eller et møbel du kjøper. Du kan altså fritt velge møblet, og våre ben og føtter kan kombineres med mange ulike typer møbler – alt fra kommoder, skap, skjenker og TV-bord til senger og sofabord. 

 

Få inspirasjon til prosjektet

 

 

* Alle priser er inkl. mva. uten frakt