Bordben

Vi har et solid utvalg av bordben i vårt sortiment. Utvalget består av både klassiske bordben, bordben med mer unike design, bordben til terrassebord og en sammenleggbar og plassbesparende løsning. I sortimentet vårt finner du både praktiske, klassiske og unike bordben, og bordbenene er laget av enten stål eller aluminium. I tillegg finnes bordbenene i ulike størrelser og farger, så du har rik mulighet til å finne en løsning som passer dine ønsker og behov. Felles for hele utvalget av bordben er at de kan kombineres med en bordplate etter eget valg. På denne måten har du med våre bordben muligheten til å skape ditt helt eget bord, slik at det passer akkurat ditt hjem og din interiørstil.


Utforsk hele utvalget


Design ditt eget bord

Fordelen med vårt utvalg av bordben er at du har muligheten til å kombinere dine favoritt bordben med en bordplate etter eget valg. Vi selger ikke bordplater, men bordbenene våre kan enkelt kombineres med en bordplate du enten har hjemme fra før eller en bordplate du kjøper hos en annen forhandler.

Se hvordan du gjør det i 2-trinns veiledningen nedenfor.

Trinn 1 – Velg bordben

Det første trinnet er å velge akkurat de bordbenene du liker best. Vårt sortiment byr på både praktiske, klassiske og unike bordben, og valget avhenger selvfølgelig av hvilken type bord du ønsker å skape. Bordbenene finnes i flere forskjellige farger og størrelser.


Se hele utvalget her

Trinn 2 – Velg en bordplate

Når du har bestemt deg for en type bordben, er neste trinn å velge hvilken bordplate benene skal kombineres med. Vi selger ikke bordplater, men bordbenene våre kan enkelt kombineres med en bordplate du enten har hjemme fra før eller en bordplate du kjøper hos en annen forhandler. Du velger altså fritt bordplaten du ønsker, og våre bordben kan kombineres med ulike typer bordplater.Montering

Å montere bordbenene er enkelt. Du må imidlertid være oppmerksom på om monteringsutstyr er inkludert i pakken for de bordbenene du velger. Det følger en detaljert monteringsanvisning med i pakken.


 

 

Få inspirasjon til prosjektet

 

 

* Alle priser er inkl. mva. uten frakt