Bordben og -føtter

Utover hyller, hylleknekter og ulike typer oppbevaringssystemer har vi bordben, møbelben og møbelføtter i sortimentet vårt. Utvalget lar deg enkelt lage ditt eget bord, skap eller benksett, og utvalget av bordben, møbelben og møbelføtter kan dermed brukes til en rekke ulike formål og funksjoner.

Se vårt store utvalg av bordben, møbelben og møbelføtter nedenfor og finn en løsning som passer ditt prosjekt.


Bordben

Praktisk, klassisk og unikt design. Slik vil vi beskrive vårt solide utvalg av bordben. Blant utvalget av bordben er det både klassiske bordben, bordben med mer unike design, et bordben designet for et utebord samt en sammenleggbar og plassbesparende bordbensløsning. Vårt utvalg av bordben har det til felles at de alle er laget av enten stål eller aluminium, og at de kan kombineres med en bordplate etter eget valg. Våre bordben gir deg dermed muligheten til enkelt å lage ditt helt eget bord, slik at det passer akkurat ditt hjem og din interiørstil.


Se alle bordben

Møbelben og -føtter

Utover klassiske bordben inneholder vårt sortiment også såkalte møbelben og møbelføtter. Våre møbelben kan gjøre for eksempel et TV-bord eller en kommode litt høyere, mens møbelføttene løfter møblene litt opp fra gulvet. De kan altså brukes til ulike formål, og du kan fritt kombinere våre møbelben og -føtter med et møbel etter ditt valg. Våre møbelben og -føtter kommer i ulike størrelser, materialer, farger og former, og du kan derfor enkelt finne en løsning som passer akkurat ditt prosjekt.


Se alle møbelben og -føtter