Branngodkjente akustikpaneler

Brannsikkerhet og brannkrav betyr mer og mer når det gjelder boligbygging, og som noe helt nytt tilbyr vi også branngodkjente akustikkpaneler som oppfyller brannklasse B-s1, d0. Panelene er både branntestet på vegg og tak i henhold til EN 13501 – 1:2018. I tillegg til å være branngodkjente, kombinerer akustikkpanelene estetikk og funksjon og kan bringe et roms lydklasse fra lovpålagt C-nivå til beste lydklasse A.

Ønsker du et tilbud eller vil du høre mer? Ta så kontakt med vår næringsavdeling på post@dolle.no.Produsert i
Danmark


Opptil 50% akustikkdemping


Kombinerer estetikk
og funksjon


Enkel og rask
montering


Kan fritt
forkortes etter behov


Natur eik

Størrelse og farge

De branngodkjente akustikkpanelene finnes i fargen naturlig eik i størrelsen 2400 x 600 x 23 mm. Selve lamellene på et branngodkjent akustikkpanel er 30 mm brede, har en tykkelse på 10 mm og har en lamellavstand på 10 mm. Panelene kan fritt settes sammen eller forkortes etter behov.

Se datablade

Enkel montering

De branngodkjente akustikkpanelene kan, på samme måte som våre vanlige akustikkpaneler, monteres på både vegg og tak. Panelene er enkle å jobbe med og alt du trenger er en skrutrekker, målebånd og vater. Montering gjøres med enten lim eller DOLLE skruer. Ved montering på betongvegg anbefales DOLLE bjelkelag til vegg (kjøpes som tillegg) for å gjøre monteringen lettere. En uførlig monteringsveiledning følger med kjøpet.


Ønsker du et tilbud?OFTE STILTE SPØRSMÅL

Et akustikkpanel kombinerer estetikk og funksjon, idet et akustikkpanel både gir hjemmet et moderne og tidløst uttrykk og samtidig er markedets mest effektive metode for å forbedre akustikken.

En akustikkvegg eller et akustikktak skaper ikke bare et behagelig lydmiljø, men også et behagelig inneklima. Et akustikkpanel fra DOLLE kan redusere etterklangstiden og akustikknivået med opptil 50 %. Et akustikkpanel kan dermed løfte lydklassen til et rom fra det lovpålagte C-nivået til beste lydklasse A. Et akustikkpanel er derfor en ideell løsning til å løse de mange akustiske utfordringene som ofte oppstår i moderne bygg med mange harde overflater og stor takhøyde.

Til tross for at det allerede finnes et hav av forskjellige akustikkpaneler på markedet, skiller våre akustikkpaneler seg fra andre typer ved den stabile oppbyggingen og de spesielt brede lamellene. Den stabile oppbyggingen gjør akustikkpanelet enklere å montere og gjør det også ekstra velegnet for montering på skråvegger og i tak. Selve lamellene er spesielt brede, og dette gjør dem behagelige for øyet å se på, spesielt ved større overflater. I tillegg er panelet et såkalt ekte akustikkpanel og inneholder en akustikkduk. Panelet gir derfor en god akustikkeffekt og kan redusere akustikknivået med opptil 50 %.

Et akustikk panel fra DOLLE er enkelt å jobbe med og enkelt å montere – alt du trenger er drill, målebånd og vater. Det følger alltid en detaljert monteringsveiledning med på kjøpet, og skulle monteringen by på problemer, sitter vår kundeservice også alltid klar til å hjelpe deg.

Til forskjell fra i-CLiPS ®-løsningene våre er de nye akustikkpanelene i en lavere prisklasse og monteres som hele paneler fremfor enkeltspiler.