Verdens ledende produsent av loftstrapper

DOLLE A/S er verdensledende innen utvikling, produksjon og salg av loftstrapper, og er en betydelig aktør innen utvikling, produksjon og salg av trapper og gelendre. Siden starten i 1982 har DOLLE A/S utviklet seg til å bli verdens største produsent av loftstrapper.

Virksomheten produserer mer enn 300 000 trapper årlig, både loftstrapper og andre trapper. DOLLE har skapt et tankesett som er gjennomgående i virksomhetens produktutvikling. DOLLE ønsker å flytte det tradisjonelle tankesettet fra kvadratmeter til kubikkmeter når man tenker bolig. Virksomheten har derfor satt seg fore å utvikle konsepter som henspiller på den ubenyttede plassen. For å gi boligen ekstra verdi og gjøre livet enklere og mer komfortabelt for dem som bor der. DOLLE har derfor en visjon om å skape, knytte sammen og åpne opp for enkel tilgang til, og utnyttelse av, rom.

I årene 2012–2014 har DOLLE investert mer enn 45 mill. kr. i etablering av verdens mest moderne og automatiserte produksjon. Virksomheten investerer kraftig i både produksjon og utvikling. 

10 % av virksomhetens medarbeidere på hovedkontoret er beskjeftiget med utvikling av fremtidens plasskapende løsninger.  

Frøstrup er også basen for vårt utviklingsteam – en avgjørende faktor for en virksomhet som fokuserer sterkt på innovasjon. Vi har også fabrikker både i Kina og Ukraina, samt datterselskaper i Polen, Storbritannia og USA. DOLLE-konsernet har over 400 ansatte. Hver enkelt av våre medarbeidere står klar til å oppfylle dine designbehov, for å gi deg nye muligheter og plass til en enklere og mer komfortabel hverdag.

DOLLE produserer mer enn 250 000 loftstrapper bare i Danmark hvert år. Omregnes dette til kilometer, kan vi komme fra Paris til London.​

 

VMT Handel AS er Dolles norske salgsorganisasjon, som har hovedkontor på Voss. VMT Handel AS har ansvar for salg og handel av Dolles produkter på det norske markedet.